Dámská jízda nejen pro dámy! Společenský večer Českého rozhlasu Hradec Králové

20. říjen 2019

Chcete být fit, vědět co se nosí a poznat zajímavé osobnosti? Nenechte si ujít netradiční předvánoční setkání Českého rozhlasu Hradec Králové v pátek 6. prosince 2019 od 18:00 hodin.

Dámskou jízdu nejen pro dámy ve složení herečka Markéta Hrubešová, zpěvačka Ilona Csáková, podnikatelka Zuzana Ceralová Petrofová, tanečnice Veronika Lálová, československá Miss 2019 Klára Vavrušková, spisovatelka Jana Vlková, vizážistka Lucie Gibodová a kosmetičky Vlasta Libotovská a Dana Hrycová doplní i moderátorky Českého rozhlasu Hradec Králové, které poznáte v netradičních rolích.

Vstupenky si můžete rezervovat už nyní na webových stránkách PETROF Gallery.

A protože nejkrásnější ozdobou ženy je muž, na pódiu nebudou chybět Muž roku Vojta Urban, zpěvák David Deyl, moderátor Mirek Vaňura a orchestr Blue Star Václava Marka.

Kromě skvělé muziky se můžete těšit i na módní přehlídky návrhářů Jitky Šedové a Dominika Navrátila, ochutnávky, soutěže a také inspiraci pod vánoční stromeček.

Dámská jízda nejen pro dámy

Součástí večera, kterým vás provedou Zdena Kabourková a Lada Klokočníková, bude i křest nového dámského kalendáře.

Zapomeňte na starosti a přijďte si žít předvánoční čas s Českým rozhlasem Hradec Králové do krásných prostor PETROF Gallery.

Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka