Devětadvacetiletý policista David Kremeň vyhrál „nejpodivnější“ finále Muže roku v jeho historii

21. leden 2021

Muž roku 2020 David Kremeň byl Pátečním hostem Habaděje. Za jakých okolností se konal v náchodském hotelu Beránek zatím poslední, 21. ročník soutěže o nejkrásnějšího muže roku, a jaké jsou plány devětadvacetiletého policisty z Miroslavi na Znojemsku, o tom s i s ním Lada Klokočníková povídala v pátek 22. ledna po 10 hodině.

Za přísných hygienických podmínek proběhlo natáčení finále 21. ročníku soutěže mužské krásy Muž roku 2020.

Čtěte také

Každý, kdo se natáčení v Městském divadle Dr. J. Čížka v Náchodě zúčastnil, absolvoval u vchodu test na covid-19, roušky a desinfekce byly samozřejmostí. Porotci seděli v sále po dvojicích a s dostatečných rozestupem od ostatních návštěvníků. Organizace se tradičně ujal prezident soutěže David Novotný.

V porotě zasedli například Kateřina Macháčková, Monika Trávníčková, Pavel Trávníček, Regina Řandová, Jiří Krampol, Zuzana Bubílková, Michaela Dolinová, starosta města Náchod Jan Birke a další významné osobnosti kulturního, společenského a politického života.

Porota rozhodla takto:

Titul Muž roku 2020 získal David Kremeň - muž číslo 9, policista, 29 let. Ten si odnesl i vedlejší cenu Muž roku Sympatie Optika Slavíková. Poletí reprezentovat na soutěž Mister Supranational.
Titul 2. Muž roku 2020 zasloužil David Strnad - muž číslo 12, technik, 25 let, poletí na mezinárodní soutěž Mister Tourism World
Titul 3. Muž roku 2020 obsadil Kryštof Novák - muž číslo 4, fitness trenér, 25 let, poletí na mezinárodní soutěž Mr. Model of the world
Cenu prezidenta soutěže Davida Novotného získal Lukáš Veitl - muž číslo 3, student, 22 let, který též poletí na mezinárodní soutěž.
Vedlejší cenu Muž roku Sympatie Koutný si odnesl Dušan Havlát - číslo 11, fitness trenér, 24 let

„Jsem hodně překvapený a dojatý. Věřil jsem si, ale i ostatní kluci mají obrovské charisma. Doma mi drželi palce, škoda, že tu nemohli být se mnou. Velitel a kolegové v práci mě hodně podporovali a vlastně to byli oni, kdo mě do soutěže vyhecovali. Dojmy budu dlouho vstřebávat, ale je mi jasné, že se hned vrátím ke své práci policisty,“ řekl bezprostředně po vyhlášení novopečený Muž roku David Kremeň.

Po skončení finále spadl prezidentovi soutěže Davidu Novotnému obrovský kámen ze srdce. „Jsem rád, že to mám za sebou. Byl to nejpodivnější ročník, jaký jsem kdy zažil. Změny termínů, zajistit hygienické podmínky a potřeby tak, aby vyhovovaly nastaveným podmínkám. Bylo to hodně práce a zařizování. Ale lidé i finalisté se bavili a na příští ročník Muže roku i s diváky v sále se těším.“

Spustit audio

Související