Do bedýnek vkládá českou kvalitu a chuť. Její výběr ocenili prezident i král
Eva Urbanová je sice vystudovaná učitelka, ale její životní cesta vede jiným směrem. Rozhodla se propagovat kvalitní české výrobky a ukázat lidem, že i v našem regionu jsou živnostníci, kteří mohou nabídnout lepší potraviny, než například zahraniční obchodní řetězce.
„Do bedýnek vkládáme opravdu pečlivě vybrané věci. Jsou určené pro lidi, kteří si váží svého obchodního partnera nebo rodinného příslušníka a chtějí věnovat osobní a kvalitní dárek. Dělali jsme kolekce pro ministerstva, často do zahraničí. Kvalitu potravin a skutečně českou chuť v našich bedýnkách okusil prezident Zeman při příležitosti svých narozenin. Nebo nás nedávno velmi potěšila objednávka na švédský královský dvůr pro krále k jeho sedmdesátým pátým narozeninám.
Kvalita není o slevách
Cílem Evy Urbanové je podporovat vše kvalitní a české, nejlépe regionální. Proto si v roce 2014 zařídila živnostenský list a rozjela se po kraji, aby zmapovala práci zdejších živnostníků. To nejlepší, co na českém trhu objevila, začala vkládat do bedýnek, kterým dala příznačný přívlastek české.
Eva Urbanová vyhrává pravidelně v různých anketách typu Živnostník roku nebo Žena regionu, objevuje se v televizi i v novinách. Vybrala si složitou profesní dráhu, která rozhodně není lemovaná jen úspěchy, ale i několika krachy, včetně vytopení kanceláře s připravenými bedýnkami těsně před Vánocemi.
Ani dnešní doba příliš nepřeje kvalitě, a tím pádem i vyšší ceně. Lidé mnohem víc sledují, kolik za výrobek zaplatí, než jaká je jeho kvalita nebo kde je vyrobený. Přesto se podnikatelka nevzdává.
„Jsme vděčni zákazníkům, kteří v nás vkládají i v této nelehké době svou důvěru, vědí, že kvalitu obsahu bedýnek neošidíme,“ uzavírá Eva Urbanová.
Související
-
Facka osudu otevřela cestu ke splnění snu. Dnes její bedýnky dobývají svět
Eva Urbanová si prý rozhodně nikdy nemyslela, že bude podnikat. Ve svých dětských představách chtěla být třeba paní učitelkou. Dílky jejího projektu se skládaly postupně.
-
Vyrobit kvalitní zmrzlinu je kumšt. Nesmí být moc ledová ani přeslazená
A také se nesmí hned rozplynout na jazyku. Na druhou stranu je pro jemnost zmrzliny velmi důležitý vzduch. Proto když děláte domácí zmrzlinu, je dobré ji dát na čtv...
-
Dřív neprodané zákusky rozdávala, teď do Zaječic jezdí celé Česko
Opustila jistotu stálého zaměstnání a začala podnikat v poctivé cukrařině. V Zaječicích objevila prostory a u nich stánek, kde kromě zákusků začala vyrábět i zmrzlinu.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka