Hit týdne 22. 5. 2022

22. květen 2022

Hit týdne, novinky a největší hity. Dermot Kennedy, David Guetta x Becky Hill x Ella Henderson, Ava Max, David Stypka a další.

No.1 v Hitu týdne se stal podruhé Dermot Kennedy!

Třicetiletý zpěvák z Dublinu zopakoval umístění z minulého týdne a podruhé vyhrál Hitparádu Rádia DAB Praha. Druzí opět skončili David Guetta, Becky Hill a Ella Henderson s hitem Crazy What Love Can Do a také trojka zůstala stejná – Ava Max se singlem Maybe You’re The Problem.

Na čtvrté místo vyskočila nejlepší novinka, držitel tří cen Anděl, bohužel in memoriam – David Stypka a další výtečný song z alba Dýchej – O lítání. Pátá je Lady Gaga s hitem z filmu Top Gun: Maverick Hold My Hand. Film bude mít už tento týden premiéru v našich kinech. Z novinek dokázali bodovat ještě osmí italští Maneskin s novinkou Supemodel, naši John Wolfhooker a 1999, také finští The Rasmus se singlem Jezebel.

V nasazených tentokrát najdete dva nejlepší songy z Eurovize – Brita Sama Rydera a vítězné Kalush Orchestra z Ukrajiny. O vstup do Hitparády Rádia DAB Praha se poperou i hvězdní Irové Michael Patrick Kelly a Rea Garvey ve společném hitu Best Bad Friend a třeba i naše Elly se skvělou novinkou People.

Poslechněte si 21. vydání Hitu týdne tohoto roku. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu DAB Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

autor: Petr Jungmann
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.