Jan Přeučil: Podívejte se své drahé do očí, pohlaďte ji, a řekněte jí, jsi mé jediné životní štěstí

22. leden 2022

Magazín o zdravém životním stylu. Poslouchejte Šarm:

  • 00:41 Rozhovor s Evou Hruškovou a Janem Přeučilem
  • 03:37 Nutriční poradkyně Martina Jandová a hubnutí
  • 06:46 Jak by měl vypadat správná péče o naše zuby
  • 13:47 Kosmetický rádce a vizážistka Lucie Gibodová Hrušková
  • 18:28 Jóga a cvičení v zimním období pro zahřátí

Čtěte také

Herecká a manželská dvojice Eva Hrušková a Jan Přeučil je spolu již 18 let. A svorně tvrdí, že vztah je tvůrčí proces a musí se o něj pečovat.

A tak jsem se úřadující Šarmantní osobnosti a jeho manželky zeptala nejen na to, co by ve vztahu nemělo chybět, ale i na to, co je v poslední době potěšilo.

„Já jsem si přečetla v jedné knize od Margit Slimákové, že večer, když si lehnete do postele, máte si uvědomit tři věci, které vás přes den potěšily. Tak jsem to včera zkusila a bylo to hned pět věcí. Tak si říkám, že to je veliká prémie," říká Eva Hrušková.

Čtěte také

A doplňuje. „Potěšilo mne například už jen to, že jsem si zatelefonovala s mojí sestrou, povídali jsme si s nejmladším synem. A také Honza zdobí naši domácnost. Takže si nemám na co stěžovat."

„Mě těší každý den a zvláště mě těší, že po mém boku už řadu let je tato ohromná dáma. Dáma s velkým D. A potom mě velice potěšilo, když na Štědrý den v poledne, se u nás v bytě sešla celá naše rodina, a byly tam i dva milé přírůstky. Vnučky Elinka a Alžbětka," říká s úsměvem Jan Přeučil.

Kdy jste se naposledy něčemu od srdce zasmáli?

„Já se směji Honzíkovi, protože on je komik. Jen vstane, tak udělá nějaký průšvih. Opravdu se neudržím a musím se smát," usmívá se Eva Hrušková.

Čtěte také

„My se s Evou smějeme velice rádi, máme rádi humor. A moc jsme se zasmáli, když dávali v televizi pořad s Mr. Beanem. Máme rádi jeho komiku," doplňuje Jan Přeučil.

Co je tedy na manželství nejdůležitější?

„Podle mne je nejdůležitější tolerance a té má naštěstí Honzík hodně," říká Eva Hrušková.

„To já podtrhuji a ještě bych propojil, co je také důležité. A to doporučuji všem partnerům a pánům. Podívat se své drahé do očí, pohladit ji, a umět jí říct, s tebou je mi dobře. Jsi moje jediné životní štěstí," dodává Jan Přeučil.

To vše a ještě mnohem víc v magazínu o životním stylu Šarm v sobotu po 18 a neděli po 11 hodině. Na setkání s vámi se těší Lada Klokočníková.

Spustit audio

Související