Kapr ve dvou úpravách s rychlým salátem a záviny
Recept z Kaprobraní v Lomnici nad Lužnicí a inspiraci na nacházející Štrúdlfest v Dolním Dvořišti nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.
Související
-
Kapr bez kostí? Jde to, zkuste jednoduchý trik a upečte si výborné rybí biftečky
Specialitou kulináře Petra Stupky, kterého znáte z pořadu Kuchařské čarování, je kapr bez kostí. Tajemství spočívá v jednoduchém triku s ostrým nožem.
-
Štrúdly a záviny. Vyzkoušejte naše dva recepty na těsto a 10 tipů na různé náplně
Podzim je dobou štrúdlů a závinů. Podle receptů Petra Stupky můžete zkusit připravit jednoduché i složitější těsto a rozhodně se nebojte experimentovat s různými náplněmi.
-
Kapr podle pánů z Rožmberka
Autentický recept získal ve státním archivu na zámku v Třeboni autor pořadu Kuchařské čarování Petr Stupka. Vyzkoušejte tuto rybí pochoutku i vy.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.