Máte se na co těšit! Chystáme pro vás Léto v lázních

1. červenec 2020

Prázdniny budou na všech našich regionálních stanicích ve znamení lázní. Od 7. července vás každý všední den čeká soutěž o poukaz na pobyt v některých z našich nejznámějších lázní a o víkendu odtamtud budou živé přenosy. Na nich se můžete například naživo setkat s moderátorem lázeňského léta, kterým je Pavel Kudrna.

A malou ochutnávku lázeňské atmosféry jsme vám přinesli už 1. července, ve společném dopoledním živém vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové, Liberec a Pardubice z nedalekých Lázní Bělohrad.

Lázně Bělohrad, lázeňský rezort Tree of Life

Moderátoři všech tří stanic, Lada Klokočníková, Jitka Slezáková a Pavel Kudrna představili lázeňský rezort a jednotlivé procedury v rozhovoru s lékařskou ředitelkou lázní MUDr. Jitkou Ferbrovou a fyzioterapeutem Denisem Danilovem.

Lada Klokočníková, Jitka Slezáková a Pavel Kudrna u mikrofonů se svými hosty

Zavolali také Halině Pawlowské, která z rezortu vysílá svůj pravidelný pořad Na větvi s Halinou. Pavel Kudrna dopodrobna představil soutěž Léto v lázních a soutěžilo se i v přímém přenosu, o pravdivost historek, které vyprávěl. 

A máme pro vás i fotky.

Nestihli jste celý přenos? Poslechněte si ho:

Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.