Módní návrhářka Helena Bedrnová: Vaše image za vás komunikuje s okolím i ve chvíli, když mlčíte

29. leden 2021

Módní návrhářka Helena Bedrnová se řídí životním mottem, které zní: „Oděv je působivým vyjádřením našich vlastností a pocitů, je vizitkou, prostřednictvím které o sobě vysíláme, aniž bychom si to vždy uvědomovali, spoustu informací k celému svému okolí. Oblečení nás chrání, definuje naše místo ve světě, odráží to, jak vidíme sami sebe a také to, jak vidí svět nás.“

Helena Bedrnová

Módní návrhářka Helena Bedrnová

je v české módní branži pojem. Spolupracuje s mnoha tvářemi českého šoubyznysu, obléká modelky a missky, určuje styl některým moderátorům zábavných a zpravodajských pořadů, je majitelkou společnosti HB Helena a spolumajitelka New Image production a Image studio 3003, vystavuje nejen v Čechách, ale i v Paříži nebo v Miláně.

„Jsem koučka, lektorka, mentor, imagemaker a módní návrhářka. Ve své práci přistupuji ke každému člověku jako k výjimečné bytosti. Pracuji intuitivně s plným naladěním na klienta. Věřím, že vše se děje pro naše dobro a vše má svůj čas," usmívá se módní návrhářka.

Čtěte také

A hned doplňuje:
„Věřím, že pro klienta, který ke mě přichází mám to nejlepší co v daný okamžik potřebuje. Miluji svou práci a s láskou, nadšením, úctou a pokorou naplňuji své poslání pomáhat, podporovat, rozvíjet a přispívat k osobnímu rozvoji sebe a druhých."

Už jste někdy přemýšleli nad tím, jak na druhé působíte? To, jak vás okolí vnímá, je výsledek vaší celkové image. Ta totiž za vás komunikuje i ve chvíli, když mlčíte a říká o vás informace bez ohledu na to, jestli si to přejete, nebo ne.

Dobře vypadat není až tak záležitostí fyzických dispozic, ale perfektně vytvořeného osobitého stylu.
Helena Bedrnová, módní návrhářka

Pokud chcete, aby vaše image hlásala do celého světa jak jste skvělí, jedineční a úžasní, pak je potřeba ji s rozmyslem účinně vytvářet a kultivovat. K tomu potřebujete jediné: vědět jak na to. Je třeba znát nejnovější poznatky moderní psychologie odívání a dozvědět se také něco o sobě a také o tom, jaké triky lze použít pro atraktivnější a sebevědomější vzhled.

Čtěte také

Podle čeho můžete vybírat barvy, které vám budou slušet, jaký styl se k vám hodí a jak se dá vytvořit stylový a fungující šatník. Atraktivita je měnitelná charakteristika vašich osobních kreditů. Dobře vypadat není až tak záležitostí fyzických dispozic, ale perfektně vytvořeného osobitého stylu.

Helena Bedrnová pracuje na základě dlouholetých, více než dvacetiletých zkušeností a při své práci využívá nejnovějších poznatků moderní pozitivní psychologie, používá speciální metody, přístupy a techniky pro rozvoj osobnosti.

Helena Bedrnová
autoři: Blanka Malá , baj
Spustit audio

Související