Nakládání a zavařování

Tipy na zpracování zeleniny, která dozrává na našich zahradách, nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Zelný salát kimchi

    Korejské kimchi je legendární. Je bohaté na probiotické bakterie, které podporují imunitní systém a trávení, zvyšují využití živin z jídla a mají další pozitivní účinky.

  • Pečená zavařenina z arónie

    Plody černé jeřabiny obsahují řadu prospěšných látek, které mohou pomoci v boji proti nejrůznějším nemocem. Jednou z možností, jak arónii zpracovat, je zavařenina.

  • Recepty z rajčat. Zapečte je, připravte polévku a domácí kečup

    Konzumace rajčat je jednoznačně vhodná. Rajská jablíčka zlepšují náladu, posilují imunitu i zlepšují zažívání. V kuchyni je můžete využít na mnoho způsobů.