Nakládání a zavařování
Tipy na zpracování zeleniny, která dozrává na našich zahradách, nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.
Související
-
Zelný salát kimchi
Korejské kimchi je legendární. Je bohaté na probiotické bakterie, které podporují imunitní systém a trávení, zvyšují využití živin z jídla a mají další pozitivní účinky.
-
Pečená zavařenina z arónie
Plody černé jeřabiny obsahují řadu prospěšných látek, které mohou pomoci v boji proti nejrůznějším nemocem. Jednou z možností, jak arónii zpracovat, je zavařenina.
-
Recepty z rajčat. Zapečte je, připravte polévku a domácí kečup
Konzumace rajčat je jednoznačně vhodná. Rajská jablíčka zlepšují náladu, posilují imunitu i zlepšují zažívání. V kuchyni je můžete využít na mnoho způsobů.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.