O ceny Prix Bohemia Radio bude bojovat 96 dokumentů, dramat, reportáží a multimediálních projektů

24. srpen 2021

Na mezinárodním festivalu rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio 2021, jehož 37. ročník se uskuteční v druhé polovině října v Olomouci, se utká na devět desítek děl. Celkově bylo přihlášeno 96 soutěžních příspěvků, které se utkají o čtyři hlavní ceny v kategorii Drama, Dokument, Reportáž a Multimédia.

Dvacet osm dramat, třicet jedna dokumentů, devatenáct českých a osm zahraničních reportáží a deset multimediálních projektů bylo přihlášeno do dalšího ročníku festivalu Prix Bohemia Radio, který se uskuteční ve dnech od 18. do 21. října v Olomouci.

Díla, která postoupí do hlavní soutěže, vyberou ve všech kategoriích odborné poroty. Ty budou rozšířeny o nezávislou studentskou porotu, která rozhodne o držiteli Cen studentů ze všech soutěžních děl bez ohledu na předvýběr odborné poroty.

I letos čekají na návštěvníky festivalu čtyři dny nabité poslechem rozhlasové tvorby a doprovodný program v podobě divadelního představení, knižních reportáží a představení novinek a trendů v oblasti podcastové tvorby.

autor: nwe
Spustit audio