Pardubičtí fotbalisté zvítězili v dalším zápasu. Trenér Hašek ale spokojený nebyl

20. červenec 2014

Pardubičtí fotbalisté finišují s přípravnou na novou druholigovou sezonu. Ve včerejším zápasu porazili Čáslav 2:0. Ale nový trenér Martin Hašek po zápasu rozhodně spokojený nebyl. I když se vyhrálo, tak ví, že je stále ještě na čem pracovat a start ligy se blíží. První ostré utkání je tu už za dva týdny.

K dalšímu přípravnému zápasu si pardubičtí pozvali svou oficiální farmu - třetiligovou Čáslav. V tomto duelu dokázali Východočeši zvítězit. T trefili se Jeřábek a Hašek, ale trenér spokojený nebyl.

Pardubičtí totiž zejména v prvním poločasu nedominovali, jak by se proti týmu z nižší soutěže očekávalo. Lepší začali být, až když čáslavským docházeli síly. A to trenér Martin Hašek kritizoval.

Trenéři také rozhodně nemají rádi, když je připravena taktika a úkoly jasně rozděleny, ale ne každý hráč je plní.

Do startu ligy, která je pochopitelně prioritou, zbývají dva týdny. Na chyby, které ještě pardubičtí podle trenéra dělají, se dá připravit. A právě zbývající čas bude věnovaný tomu, že se už zaměří na konkrétního soupeře.

Hlavní cíl před sezonou stanoví vedení až těsně před jejím startem, přesto už nějaké obrysy toho o co a jak hrát Martin Hašek v hlavě má. Poslední přípravný zápas sehrají Východočeši ve středu proti rezervě Liberce.

autoři: mad , gut
Spustit audio