Páteční Noční linka: Příroda nás posiluje a dává nám svou energii

29. leden 2021

Čím je příroda pro vás? Cítíte se být její součástí? Jakým způsobem přírodu vnímáte - přes rostliny, zvířata, stromy? Jaké její dary přijímáte? Dáte na přírodní lékárnu? Proč chodíte do přírody a máte své oblíbené lesy či stromy? Jaké přírodní památky máte v oblibě?

Přivedl vás někdo k vnímání přírody a nebo to bylo Vaše srdce? Máte své oblíbené přírodní místo? Uchylujete se právě v této době k přírodě a chodíte načerpat sílu a energii právě tam?

Člověk je součástí přírody. Snad si to uvědomujeme. Malebná přírodní zákoutí nabízejí možnosti relaxace a odpočinku. Procházka zimní přírodou na čerstvém vzduchu dokáže divy. Jsou místní krajiny,které také ještě odhalují krásnou, čistou a snad nedotčenou přírodu. Přírodní a historické unikáty lze obdivovat z upravených turistických tras nebo díky naučným stezkám.

Příroda nás v mnohém obdarovává a obohacuje. Na vaše příběhy se těší moderátor Noční linky Karel Sladký. K tématu mu můžete napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.