Pochoutkový rok. Do kulinářské soutěže Českého rozhlasu se zapojila i paní Eva z Liberce

22. srpen 2019

V neděli vybrala porota Pochoutkového roku na sladko další soutěžní recept. Je to dort Pavlova s lesním ovocem a jahodami od liberecké posluchačky Evy Flídrové. 

Soutěžní dort Pavlova od paní Evy z Liberce

Porota Pochoutkového roku na sladko vybrala další soutěžní recept. O kuchyňské spotřebiče si tak zahraje paní Eva Flídrová z Liberce.

Její recept na dort Pavlova s lesním ovocem a jahodami se vydal zaznamenat tým Pochoutkového roku v čele s Patrikem Rozehnalem, který hostitelce hned u domu předal dárkovou tašku Pochoutkového roku a dozvěděl se, co ho čeká.

O tom, že je při pečení legrace, se přesvědčíte v našem vysílání už tuto neděli 25. srpna po 10. hodině dopoledne.

Do soutěže Pochoutkový rok se můžete přihlásit i vy

Stačí poslat svůj tradiční sladký rodinný recept a zahrát si tak o poukázky na nákup kuchyňského vybavení v celkové hodnotě 100.000 Kč. Hraje se celý tento rok. Tak do toho!

Recepty můžete posílat buď poštou na adresu: Český rozhlas, Vinohradská 12, Praha 2, na obálku je nutné připsat heslo Pochoutkový rok anebo můžete recept zaslat prostřednictvím webového formuláře na adrese www.pochoutkovyrok.cz.

Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.