Podnikatel Pardubického kraje 2005

24. září 2010

Český rozhlas Pardubice, komunikační agentura Euro P.R. a Krajská hospodářská komora Pardubického kraje společně organizují soutěž Podnikatel Pardubického kraje 2005. Již jen několik málo dní máte na to, abyste do soutěže nominovali Vámi vytipovaný podnikatelský subjekt. Všechny potřebné informace naleznete na internetových stránkách www.podnikatelpk.cz.

Přihlášení do soutěže PODNIKATEL PARDUBICKÉHO KRAJE probíhá také na základě Vašich nominací. Pokud tedy máte zájem nominovat Vaši společnost, šéfa nebo kohokoliv jiného do soutěže, stačí vyplnit formulář v sekci NOMINACE, a daná společnost (nebo fyzická osoba) bude na základě této nominace do soutěže zahrnuta.

Cílem soutěže je ocenění úspěšných podnikatelských subjektů, mediální koncept akce směřující k široké veřejnosti má napomoci navodit pozitivní vnímání podnikatelského prostředí v Pardubickém kraji a v České republice, popularizací podnikatelských aktivit v Pardubickém kraji povede tato akce zejména k seznámení veřejnosti s významnými podnikateli kraje.

Hlavním organizátorem je společnost EURO P.R. s.r.o. Vyhlašovatelem soutěže je Evropské vydavatelství s.r.o. a Český rozhlas Pardubice. Odborným garantem je Krajská hospodářská komora Pardubického kraje.

autor: JEL
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.