Populární zpěváci Kamila Nývltová a Josef Vágner si užívají Advent!

14. prosinec 2015

Pátečními hosty Lady Klokočníkové byli 11. prosince 2015 od 10 hodiny dopolední v našem Radioklubu populární zpěváci Kamila Nývltová a Josef Vágner. Hovořilo se nejen o Adventu, ale i o pečení vánočního cukroví a dalších kouzlech těchto svátků.

Kamila Nývltová se proslavila účinkováním v pěvecké soutěži X Factor v roce 2008, kde se umístila v TOP 5 a zvítězila v kategorii zpěváků do 25 let.

Současně je také patronkou pěvecké soutěže Česko zpívá, moderně pojaté pěvecké soutěže pro začínající zpěváky s mezinárodní účastí ze Slovenska, Polska, Německa ...

Zpěvák a herec Josef Vágner je synem známeho muzikanta Karla Vágnera. Má dva bratry a tři sestry.

První šanci na české hudební scéně dostal od skladatele Karla Svobody, který mu svěřil roli malého Alberta v muzikálu Monte Cristo. Do svých dvaceti let zpíval již v šesti muzikálech, posledními byly Kleopatra a Dracula.

Josefova první písnička, irská balada s textem Eduarda Krečmara pod názvem Mně sílu dáš, se stala nejhranější v mnoha rádiích.

Kamila Nývltová, Josef Vágner a Lada Klokočníková v Radioklubu Českého rozhlasu Hradec Králové

V prosinci 2007 Josef Vágner získal cenu Objev roku v anketě Český slavík.

Na podzim roku 2008 vydal své první CD. Na něm se objevily i další úspěšné písně, např. Láska nebo přátelství, Vstáváš a další. Toto album se umístilo na druhém místě v anketě nejprodávanějších nosičů za rok 2008 „Deska roku“ v kategorii Objev roku.

Kamila Nývltová a úžasná vánoční balada živě v naší Radiokavárně!

Posted by Český rozhlas Hradec Králové on 11. prosinec 2015


Nalaďte se s námi na správné PH, to je motto Pátečního hosta. Moderátorka Lada Klokočníková do pořadu zve zajímavé osobnosti a kromě setkání s nimi naplňuje i motto svého pořadu: příjemná hudba, porce humoru, zkrátka pohoda, která k předvíkendovému času patří.

Josef Vágner popřál všem zpěvem hezké vánoční svátky! Živě v našem Radioklubu. My se připojujeme!

Posted by Český rozhlas Hradec Králové on 11. prosinec 2015
autor: KLO
Spustit audio