Rodinné centrum POHODA už 18 let přináší do Hradce Králové dobré nápady a pomocnou ruku

7. září 2018

Markéta Rudyšová, Adéla Břeštovská a Markéta Faltová z Rodinného centra POHODA v naší radioporadně. Představiyi vám společenské dění v rodinném centru, výrobu domácí kosmetiky i nový Senior Klub Dřevěnka.

Myšlenka otevřít mateřský klub vznikla na jaře 2005. Kluby v KLÍDKU jsou dopoledne zavřené a prostory tak byly nevyužité. Členové sdružení se jednoznačně shodli na nápadu otevřít v těchto, dopoledne nevyužitých, prostorech mateřský klub pro maminky na mateřské dovolené.

V září roku 2005 byl Mateřský klub POHODA slavnostně otevřen a zahájil svou činnost. Aktivity klubu se ale postupně rozšířili na celou rodinu, a tak byla v září 2011 POHODA přejmenována na Rodinné centrum.

Od roku 2012 jsme se vedle rodinných aktivit dále zaměřili na širší veřejnost, pro kterou pořádáme celoročně řadu veřejných akcí a přednášek. Stále je co zlepšovat a my se o to snažíme. Každý rok vyhodnocujeme naše kurzy a snažíme se doplňovat stávající oblíbené aktivity o nové.

V našem týmu najdete zkušené lektory i nadšené dobrovolníky. Jsme rádi za nové tváře, nápady a pomocnou ruku. Pokud máte chuť se k nám přidat a podílet se na práci POHODY, rádi vás přivítáme.

Rodinné centrum POHODA slaví 18 let své činnosti v Hradci Králové

V roce 2018 jsme díky přidělené ministerské dotaci začali realizovat projekt V POHODĚ to zvládneme! Jeho název odkazuje na naše rodinné centrum, které se díky tomu může více otevřít i rodinám s dětmi s životními obtížemi a rozšířit tak své služby směrem ke zvládání rodičovské a partnerské role.

Čtěte takéRODINNÉ CENTRUM POHODA

Nově nabízíme možnost bezplatného poradenství psychologa a rodinného terapeuta, vzdělávací aktivity zaměřené na zvýšení rodičovských kompetencí, svépomocnou skupinu rodičů, která řeší podobné obtíže v souvislosti s rodičovstvím, vztahy, výchovou.

Celé povídání o Rodinném centru POHOHA v Hradci Králové si můžete poslechnout v našem audio-archivu:

Spustit audio

Související