Rozhlasáci plesali až do rána

24. září 2010

V sobotu 28. ledna 2006 se od 20ti hodin ve všech prostorách pardubického klubu ABC konal společný reprezentační ples Krajské hospodářské komory Pardubického kraje a Českého rozhlasu Pardubice.

Večer, kterým provázeli moderátoři ČRo Pardubice Kateřina Prouzová a Martin Stratílek, slavnostním přípitkem zahájili šéfové obou pořádajících partnerů - ředitel krajské hospodářské komory František Jarolím a šéfredaktor ČRo Pardubice Martin Kolovratník.
Po přípitku následovalo temperamentní předtančení ve žhavém latinsko-americkém rytmu v podání TK Life Pardubice. A pak se již plesoví hosté začali oddávat tanci, ke kterému hrál vynikající J. K. Band pod taktovkou Jaroslava Khaila. Na parketu bylo možné vidět všední i nevšední taneční kreace.

Zahajovací předtančení nebylo jediné, na co se hosté mohli těšit. Ples ještě zpestřilo taneční vystoupení speciální školy Svítání, ukázky standardních tanců v podání špičkových párů TK Life a vystoupení dívčí skupiny Arco. Díky jejím členkám se mnohým pánům v sále lehce orosilo čelo..

Po 23. hodině J. K. Band vystřídala kapela Maruščiny jahody. Pro zájemce byla v kavárně ABC klubu připravena diskotéka.

Chybět pochopitelně nemohla tombola. První cenou (mezi více než 120ti ostatními) bylo roční členství v Golf a squash clubu v Pardubicích - Svítkově, které si odnesla mladá, půvabná slečna. Půlnočním překvapením nebylo jenom losování hlavních cen v tombole, ale také barmanská show.

Jednoduše řečeno, v sobotu 28. ledna se všichni v pardubickém ABC klubu na společném reprezentačním plesu Krajské hospodářské komory Pardubického kraje a Českého rozhlasu Pardubice dobře bavili do časných ranních hodin. Chyběli jste tam? Pak se v přiložené fotogalerii podívejte, jak ples vypadal. A hlavně za rok pojďte tančit s námi!

autor: JEL
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.