S ČRo Pardubice se ve sportu neztratíte! Nejen pro sportovní fanoušky vznikly nové stránky

15. prosinec 2003

Zajímáte -li se o regionální sport v Pardubickém kraji, pak zavítejte na adresu: http://www.rozhlas.cz/sportpce.

V tomto případě jde o jedinečnou produkci ČRo Pce. Naleznete zde kromě jiných aktuální informace z hokeje, sálových sportů, cyklokrosu, plavání. Zprávy jsou přehledně rozčleněny a průběžně doplňovány.

Výsledky jednotlivých zápasů, rozpisy na další dny, sestavy hráčů i názory trenérů - to vše se dozvíte právě na sportovních stránkách Českého rozhlasu Pardubice.





Logo

Postrádáte mluvené slovo? Již nemusíte! Zvukové nahrávky jsou vám k dispozici. Uslyšíte na nich aktuální rozhovory, pocity sportovců po těžkém boji, hodnocení trenérů. Z vysílání už jistě znáte jména sportovních redaktorů - Miroslava Janovského a Václava Plecháčka, kteří s mikrofonem stojí na straně druhé.







Logo

Pokud nestihnete poslouchat pondělní sportovní události na frekvencích Českého rozhlasu Pardubice, nebo Vám unikne jiná regionální sportovní událost - stačí nalistovat : www.rozhlas.cz/sportpce a jste doma.

Logo
autor: RIH
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.