Simona Stašová dá slunce další Šarmantní osobnosti. Kdo to bude?

12. březen 2018

Už přes dvacet let vybírají posluchači Českého rozhlasu své favority v populární anketě. Další ročník zrovna spěje do finále. Jméno nástupce nebo nástupkyně Simony Stašové poznáme na galavečeru 18. dubna.

„Těší mě přízeň posluchačů, protože denně chodí nepřeberné množství hlasů pro těch deset nominovaných. Do konce března se ještě může hlasovat formou SMS zpráv, e-mailů, dopisů anebo internetovým hlasováním přes naše stránky. Pak všechny hlasy sečteme. Ty nejlepší následně vyhodnotíme na galavečeru,“ říká moderátorka Šarmu Lada Klokočníková.

Nominované osobnosti:

A motivace? „Hlasující odměňujeme každý týden v magazínu Šarm. Na samotném galavečeru bude hlavní cenou televizor, ale třeba taky předáme notebook, mobilní telefon.“

Ladí se program pro galavečer

Zakladatelka soutěže Lada Klokočníková připomíná, že posluchačská cena zůstává do poslední chvíle utajená. „Vítěze odměníme až na galavečeru. Na něj už prodáváme vstupenky. Budeme mít stolovou úpravu. Letos slavíme 95. narozeniny rozhlasu. Zveme všechny vítěze minulých ročníků včetně Simony Stašové. Ta by měla předat zlaté keramické slunce letošnímu vítězi.“

Lada Klokočníková se Simonou Stašovou, vítězkou Šarmantní osobnosti roku 2016.

I letos zahraje rozhlasový Big band s Vlado Valovičem, vystoupí Dasha a David Deyl. Z galavečera odvysílá Český rozhlas tradiční přímý přenos 18. dubna po 19. hodině.

„V zákulisí vládne velký chaos. Je tam řada lidí. Ale snažíme se, aby se hosté dobře bavili. Když se dobře baví v zákulisí, přenesou náladu i na pódium,“ myslí si Lada Klokočníková.

autor: Jakub Malý
Spustit audio

Související