SOUTĚŽ HUBNĚTE S ŠARMEM zná vítězku!

5. srpen 2004

Český rozhlas Hradec Králové vyhlásil počátkem roku 2009 soutěž "HUBNĚTE S ŠARMEM" pro nejúspěšnějšího hubnoucího s Českým rozhlasem pod vedením Ing. Lenky Jebouskové. Vítězkou naší rozhlasové soutěže HUBNĚTE S ŠARMEM, což byla kategorie 6. ročníku akce Zhubni a vyhraj, se stala třicetiletá Gabriela Seidlová. Druhé místo obsadila čtyřiapadesátiletá Eva Jablonská. Obě dámy pak skončily na druhém a třetím místě v soutěži Zhubni a vyhraj, kterou vyhrála devětadvacetiletá Zdena Nováková - zhubla 18 kilogramů! Gabriela Seidlová a Eva Jablonská 8 kilogramů. Obě úspěšné dámy, které hubly s rozhlasem, vám brzy představíme i v nedělním magazínu o životním stylu ŠARM, kde dají rady, jak hubnout zdravě a do krásy. Z ročního hubnutí s Šarmem vznikne také na jaře příštího roku knížka HUBNEME S ŠARMEM. Přečtěte si příjemné fejetony Vladimíra Burjánka! Vztahují se k ŠARMU a také k soutěži ZHUBNĚTE s Českým rozhlasem Hradec Králové, které byl Vladimír Burjánek aktivním účastníkem.

Týdeník o životním stylu ŠARM můžete poslouchat každou neděli po jedenácté a dvacáté hodině na našich frekvencích. Přináší nejnovější módní trendy, rady a názory hostů z oblasti módy a modelingu. Na Vaše žádosti uveřejňujeme recepty pravidelného hosta - kosmetičky Vlasty Libotovské, včetně JARNÍHO ELIXÍRU KRÁSY A ZDRAVÍ či receptu na zlepšení celkového organismu. Nově také máte možnost číst recepty nutriční terapeutky Jaroslavy Pavlíčkové a rady dietoložky ing. Lenky Jebouskové.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.