Soutěžní klání Primababči pokračuje v Ústí nad Orlicí

3. listopad 2010

Soutěžní klání o titul Primababča 2010 pokračuje. Tentokrát v sobotu 13. listopadu od 14ti hodin v Roškotově divadle v Ústí nad Orlicí. I diváky v Ústí čeká kromě půvabných dam soutěžících v rozmanitých disciplínách také zpestření v podobě vystoupení mažoretek nebo ukázky břišních tanců. Pořadem provází herec Východočeského divadla Pardubice Pavel Novotný, kterého můžete vídávat v seriálu Ulice.

A které dámy budou soutěžit? Z přihlášených soutěžících do ústeckého semifinále postoupily: Helena Dvořáková z Lanškrouna, Jana Lobpreisová ze Znojma, Alena Svobodová z Bruntálu, Pavla Macáková z Rokytnice v Orlických horách, Hana Felcmanová z Pražma, Marie Lidmilová ze Svitav, Jana Prokopcová z Letohradu a Pavla Horská ze Starého Města u Moravské Třebové.

S jednotlivými soutěžícími se můžete detailněji seznámit na adrese http://www.primababca.info/soutez/rocnik-2010/2-semifinale-iii-rocniku/

Také v Roškotově divadle soutěžící čeká 5 disciplín. V první, nazvané TO JSEM JÁ, je úkolem soutěžících se v časovém limitu 1,5 originálně představit, říci o sobě něco zajímavého.
Druhá soutěžní disciplína - MINITEST – prověří, jestli soutěžící například zná mluvu současné mladé generace, nebo si pamatuje jména pohádkových postaviček. Samozřejmě se mohou otázky stočit i do jiných oblastí.
Třetí disciplína je nazvaná UMÍM SI PORADIT a soutěžící prokáží, jestli si dokáží poradit v rozličných situacích, do kterých by je jejich vnoučata mohla dostat.
Název další disciplíny je JSEM AUTORITA NEBO PARŤÁK – společně s herci, kteří budou v této disciplíně hrát „vnoučata“ budou mít soutěžící za úkol zareagovat na chování svého „hercem ztvárněného vnoučete“.
Nebude chybět ani VOLNÁ DISCIPLÍNA – v té každá soutěžící může předvést to, v čem je dobrá, co ji baví, v čem si myslí, že je lepší, než ostatní soutěžící.


Tak neváhejte, přijďte podpořit odvážné soutěžící a dobře se bavit. Semifinálové kolo Primababči v Ústí nad Orlicí v Roškotově divadle startuje v sobotu 13. listopadu 2010 ve 14 hodin. A pozor! Vstup volný! Spolupořadatelem ústeckého semifinálového kola je Klubcentrum v Ústí nad Orlicí. Produkčně soutěž zajišťuje agentura DoubleM CZ, s.r.o.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka