Stáhněte si aplikaci Prix Bohemia Radio a nenechte si ujít nic z festivalového dění

11. říjen 2021

Zajímá vás, co je zrovna na programu Prix Bohemia Radio? Nevíte, kde přesně akce probíhá? Chcete si poslechnout ukázky soutěžních děl? Díky aplikaci Prix Bohemia Radio budete mít veškeré praktické informace o dění z festivalu rozhlasové tvorby po ruce.

Mobilní aplikace Prix Bohemia Radio vám přehledně přinese všechny informace, které potřebujete. Snadno díky ní najdete festivalová místa, získáte odpovědi na nejčastější otázky a zjistíte, kde se ubytovat. Také si můžete přečíst rozhovory s tvůrci, reportáže z festivalového dění a prohlédnout si fotky.

Objevuj další dokumenty a reportáže

Nestačí vám reportáže a dokumenty, které jsou na programu Prix Bohemia Radio? Chtěli byste slyšet víc? V sekci Objevuj mobilní aplikace najdete oceněné dokumenty a vybrané reportáže nejenom z minulých ročníků festivalu. Poslechnout si můžete například audiodokument o zodpovědnosti za vlastní smrt Berka se rozhodl zemřít autorky Martiny Pouchlé, který si odnesl první cenu z loňského ročníku Prix Bohemia Radio, nebo společně s Hanou Sedlákovou sledovat příběh ženy Majky, jejíž život neustále komentují a posuzují dva hlasy. Intimní zpovědí a silným zvukovým zážitkem vás do života „s hlasy“ vtáhne dokument Hlasy, které slyším.

Mobilní aplikace Prix Bohemia Radio je dostupná pro všechny mobilní telefony a tablety s operačními systémy iOS a Android, stáhnete ji zdarma v App Store nebo Google Play.

autor: nwe
Spustit audio