STÁHNĚTE SI: Rozhlasové noviny do každé rodiny

18. září 2019

Připravili jsme pro vás speciální Rozhlasové noviny. Dozvíte se spoustu zajímavých informací o aktuálních pořadech a představíme vám také naše moderátory.

Přečtete si rozhovor s hercem Josefem Dvořákem ve kterém vám mimo jiné prozradí, proč má rád rozhlas. A také vás pozve k poslechu pravidelné odpolední Humoriády po 16. hodině.

Herečka a malířka Iva Hüttnerová připravuje do vysílání rady do života v rubrice Domácí štěstí. V rozhovoru se dozvíte, co pro ni osobně především představuje pocit domácího štěstí.

Vezmeme vás také na výlety! Nový cestovatelsko - soutěžní seriál Výlety s Pavlem Kudrnou vysíláme každou sobotu a neděli po 13. hodině. A v Rozhlasových novinách vám přinášíme také několik netradičních tipů na zajímavý výlet v našem regionu.

Lada Klokočníková a Jiří Kánský vám představili naše Rozhlasové noviny

Zkušený rozhlasový moderátor Luboš Xaver Veselý posílil tým Českého rozhlasu. Jeho talkshow Xaver a host můžete slyšet každý všední den po 13. hodině. Cítí se být víc moderátorem, novinářem nebo spisovatelem? I to se dozvíte v našich Rozhlasových novinách.

A samozřejmě nechybí ani Pochoutkový rok na sladko. Máte v rodině tradiční recept na sladký pokrm? Podělte se o něj s námi a vyhrajte vybavení do kuchyně v celkové hodnotě 100 000 korun.

V aktuálních Rozhlasových novinách najdete také tři pozoruhodné recepty, jako tip od nás. Můžete zkusit Šmetrdóle, Masopustní koblihy i Perníkovou roládu.

Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.