Středa: Zážitky z cest

19. únor 2014

Co jste na svých cestách prožili zajímavého, dobrodružného, milého či dojemného - zkrátka nezapomenutelného? Poznali jste v kupé vlaku přátele? Přestalo vám sloužit auto, a neznámý zachránce vám pomohl? Letěli jste letadlem a překonávali nepříjemné turbulence? Zmeškali jste pravidelný spoj do práce, ale díky tomu jste zažili něco velmi příjemného?

Většina našich pravidelných cest se odehrává v poklidném duchu, ale čas od času prožijeme jízdu autem, vlakem, autobusem, na kole, na kterou ne a ne zapomenout. Můžeme na ní potkat nové přátele, v případě nehody se ujistit, že kolem nás žijí pořád hodní lidé, kteří dovedou nezištně pomoci. Třeba za nás zaplatit jízdenku, když u pokladny na nádraží zjistíme, že jsme si zapomněli peněženku. Těšíme se na vaše cestovatelské zážitky v dnešní Noční lince!


Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.