Těžká sázka - hubněte a vyhrajte

22. duben 2003
Těžká sázka

V sobotu 26. dubna 2003 odstartuje v 11 městech České republiky nový projekt Českého rozhlasu "Těžká sázka aneb Zbavte se nadbytečných kilogramů". Cílem projektu je zapojit co největší počet osob s nadváhou či obezitou a zábavnou formou je vést k rozumnému snížení jejich hmotnosti.

Principem je sázka dvou nebo více lidí, kteří chtějí snížit svoji hmotnost a sázkou si k tomu připraví vhodnou motivaci. Každá dvojice či skupina se může vsadit podle svých možností, o co chce.

Vstupní měření a vážení bude probíhat v sobotu 26. dubna 2003 od 10 do 14 hodin v Praze v nové budově Českého rozhlasu (Římská 13, Praha 2) a ve všech regionálních stanicích Českého rozhlasu v Brně, Hradci Králové, Pardubicích, Plzni, Českých Budějovicích, Liberci, Ústí nad Labem, Olomouci, Jihlavě a Ostravě.

Není třeba se předem hlásit, stačí v tento den rovnou přijít. Odborníci účastníky zváží, změří obvod pasu, vypočtou BMI, změří obsah tuku a vyplní vstupní kartu, kde bude vyznačena i "sázka", a dohodnou si způsob komunikace s poradnou Merilinka.

Vyhodnocení projektu "Těžká sázka" bude za 12 měsíců. Kromě vzájemných sázek se bude hodnotit ještě celkově. Pro nejúspěšnější jsou připraveny zajímavé ceny.

Do projektu se už teď přihlásila řada známých osobností: Petra Janů. Jitka Zelenková, Rudolf Křesťan, Karel Gott, Petr Kotvald, Vlastimil Harapes a další.

Projekt připravuje moderátor Pavel Kudrna.

Adresy regionálních stanic Českého rozhlasu naleznete na internetu: www.rozhlas.cz a www.merilinka.cz nebo se je dozvíte na bezplatné telefonní lince 800 116 116.

autoři: psk , pku
Spustit audio

Více z pořadu