Těžká sázka vrcholí galavečerem

25. březen 2004
Těžká sázka

Před rokem odstartoval v jedenácti městech České republiky projekt Českého rozhlasu "Těžká sázka aneb Zbavte se nadbytečných kilogramů". Jeho cílem bylo zapojit co největší počet osob s nadváhou či obezitou a zábavnou formou je vést k rozumnému snížení jejich hmotnosti.

Principem byla sázka dvou nebo více lidí, kteří chtěli snížit svoji hmotnost a sázkou si k tomu připravili vhodnou motivaci. Do projektu se přihlásila i řada známých osobností jako Petra Janů, Jitka Zelenková, Rudolf Křesťan, Karel Gott, Petr Kotvald, Vlastimil Harapes a řada dalších.

Tento pátek, 26. března večer se v pražském hotelu Ambassador setkají nejlepší soutěžící Těžké sázky, aby se nejen setkali s řadou odborníků a slavných osobností, ale také za svoji snahu převzali ceny. Kromě vzájemných sázek se totiž ještě hodnotilo i celkově.

Záznam části večera, ve kterém vystoupí mimo jiné Jitka Zelenková, Roman Vojtek, Maya, Pancho, Ladislav Kerndl, Petr Kotvald ale třeba i Olga Šípková a další, bude vysílat ČRo 1 - Radiožurnál v neděli 28. března po 21 hodině.

Tento víkend je ve vysílání ČRo 1 - Radiožurnálu ve znamení boje s nadváhou. V sobotu 27. března dopoledne po 10. hodině je připraveno další měsíční vydání "Těžké sázky" a v sobotu je také možné osobně přijít do budovy Českého rozhlasu v Praze (Římská 13) a nechat si změřit podkožní tuk, nechat se zvážit a poradit se se svými obezitologickými problémy. Přijít je možné kdykoliv (bez předchozího ohlášení) mezi 10. a 13. hodinou.

Neděle ve vysílání ČRo 1 - Radiožurnál přinese v 9.50 jeden z posledních týdeníků "Těžké sázky", který se tentokrát zaměřil hlavně na děti. Nedělní "Vaše téma" bude po celý den radit, jak se vyznat ve spleti různých lákavých nabídek na hubnutí, kurzů či diet. Věnovat se budeme také lékům a souvislosti nadváhy s kouřením.

Celý projekt "Těžká sázka" připravuje redaktor a moderátor Pavel Kudrna.

autoři: psk , pku
Spustit audio

Více z pořadu