Valentýnka Bečková má v osmi letech na svém kontě už šest filmů. První natočila, když jí byly čtyři

15. říjen 2021

V Hradci Králové už přes 20 let funguje skvělá taneční skupina. Jmenuje se T-BASS a na nejrůznějších tanečních soutěžích se jí opravdu hodně daří a sbírá spoustu medailí a ocenění. Tančí s nadšením a vášní. Tanec je velký koláč. Aby se správně upekl, musí v něm být všechno. 

Snad nejtalentovanější česká dětská herečka Valentýnka Bečková, společně s maminkou Evou, a šéf taneční skupiny T-BASS Zdeněk Zolman jsou Pátečními hosty Lady Klokočníkové.

Taneční skupinu T-BASS založil v roce 1997 v Hradci Králové Zdeněk Zolman. Skupina se hned od počátku svého fungování zabývá tanečními technikami Street Dance a snaží se reagovat na nejmodernější taneční trendy. Zárukou je dobré zázemí, kvalifikovaní a zkušení lektoři s mnohaletou praxí a výbornými výsledky, přátelský kolektiv a lidský přístup.

Čtěte také

„Máme za sebou rok a půl takové složitější období. A my, jako T-BASS, jsme se snažili to opět celé nastartovat a vrátit do kolejí. Už opět vidím úsměvy v dětských tvářích. A mezitím jedna naše členka nezahálela, natočila pár filmů a tak vám ji chceme představit. Jaké máme v Hradci Králové talentované děti," říká Zdeněk Zolman.

Poslední film s Valentýnkou Bečkovou s názvem Láska na špičkách, měl nedávno premiéru. Dohromady je to už šest filmů a to je Valentýnce teprve osm let. První film natočila už ve čtyřech letech.

Čtěte také

„Chtěla bych být jako dospělá herečkou. A možná si zkusit i práci režisérky. Poslední film Láska na špičkách je taková letní komedie. Natáčení bylo moc hezké a vtipné. Dokonce tam vylétlo i několik sprostých slovíček. Ale tím se nenechte odradit, všichni herci tam hrají skvěle a filmový štáby byl také moc fajn," směje se Valentýnka Bečková.

Z původních dvanácti členů se taneční skupina T-BASS postupem času rozrostla v početnou a prestižní taneční školu, která si vybudovala kvalitní systém výuky a výchovy dětí. Učí děti a mládež vnímat tanec jako způsob kvalitně stráveného volného času formou pohybu, fyzického vyžití a muzikálního vnímání.

Celý rozhovor s Valentýnkou Bečkovou, její maminkou i se Zdeňkem Zolmanem nejen o tanci filmování si můžete poslechnout v našem audioarchivu.

Spustit audio

Související