Vánoce ve Slunečné prožijete ve vánočním týdnu s herci z oblíbeného seriálu

18. prosinec 2020
Vánoce ve Slunečné

Vánoce ve Slunečné vám na všech regionálních stanicích Českého rozhlasu nabídnou v týdnu od 21. do 25. prosince po 13. hodině a v repríze po 20. hodině pět velkých rozhovorů s dvojicemi herců z tohoto oblíbeného televizního seriálu.

Moderátor Patrik Rozehnal si bude povídat nejen s hlavními představiteli Týny a Janka – tedy s Evou Burešovou a Markem Lamborou – ale i s dalšími známými herci. Pozvání přijali Vladimír Polívka s Denisou Nesvačilovou, Filip Blažek s Kristýnou Kociánovou, David Prachař s Terezou Brodskou a Iva Hüttnerová s Lucií Benešovou. Jednotlivé díly si můžete poslechnout zde

Denisa Nesvačilová a Vladimír Polívka

Dozvíte se, kdy musí herci vstávat na natáčení, kde je v ateliéru největší šrumec, kdy a jak odpočívají, s kým je vždycky legrace a co nejčastěji režisér vyčítá hlavním představitelům. Denisa Nesvačilová promluví o tom, jak někteří diváci berou její roli vážně. Eva Burešová s Markem Lamborou prozradí, co jim řekli tvůrci o tom, jak seriál skončí. Iva Hüttnerová se přizná, že se díky roli Běty zdokonalila ve vaření a Lucie Benešová ji naučila točit pivo.

Patrik Rozehnal se bude ptát i na to, jak jejich role vnímá rodina, jestli sami sledují seriál doma, při čem odpočívají, co jim nejde a co dělá radost. Vánoce ve Slunečné vám nabídnou i vyprávění o vánočních svátcích, oblíbených svátečních pochoutkách, nezapomenutelných dárcích i dodržovaných tradicích.

Bude to pět příjemných rozhovorů s dobře naladěnými hosty ze seriálu Slunečná. Poslechněte si je od 21. do 25. prosince vždy po 13. hodině v premiéře a po 20. hodině v repríze na vlnách regionálních stanic Českého rozhlasu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.