Věra Fina, autorka opravdových knih s duší: Máma a Velká máma

10. únor 2017

V pátek 10. února pro vás Český rozhlas Hradec Králové připravil od 10:00 další přímý přenos z Radiokavárny v Havlíčkově ulici. Hostem byla Věra Fina - autorka knih Máma a Velká máma. Příjemný poslech!

Obyčejná holka, máma, babička, kamarádka, přítelkyně a spisovatelka tělem i duší.

Poetické vzpomínání na jedno dávné dětství. Obyčejné příběhy, obyčejné vzpomínky a chvíle jsou protkané básněmi a fotografiemi. Vše z autorčina vlastního šuplíku.

Kniha Máma je výletem do dávných dob. Do dob zalitých sluncem, do dětství. Do časů, kdy se život sdílel bez facebooku, kdy se ještě nosila morálka, kdy si pánové při zdravení zvedali klobouky a sousedky si nosily v neděli na ochutnání své koláče. V rukou držíte čtení obyčejných dětských vzpomínek. V dnešním hektickém světě je to skutečné zastavení a pohlazení na duši.

Kniha je posílána do světa s osobním věnováním, podpisem a otiskem razítka, které je ručně vyrobené knize na zakázku. Kniha může být i nádherným dárkem přímo na míru. Stačí autorku knihy požádat, komu jej má věnovat.

Její první knihu Máma vydal manžel Věry v době, kdy onemocněla
„Tehdy jsem slíbila, že jestli se z toho vylížu, napíšu druhou knihu. A to jsem dodržela. Jmenuje se Velká máma, protože to, že tu teď jsem, považuju za něco velkého,“ směje se autorka, která napsala svůj příběh jako naději pro ostatní pacienty.

Věra Fina, autorka opravdových knih s duší: Máma a Velká máma

Velká máma. je volným pokračováním knihy Máma
Autentický příběh autorky. Přání z dětských let, kdy si pod naškrobenou peřinou uprostřed noci přála být velkou mámou. Tenkrát neměla tušení, jak náročná cesta velké mámy bude. Tento příběh vám nyní očima velké mámy, očima, kdy bojovala o život v zákeřné nemoci, je nabízen.

Kniha, která umí změnit pohled na svět, která vás obejme, která k vám skutečně promluví. Dotknete se krásy a kouzla života.

Kmotrem knihy Velká máma se stal zpěvák Laďa Kerndl. Člověk s velkým srdcem na dlani.

Hezký poslech!

autor: KLO
Spustit audio