Vstupy, rozhovory a soutěže. Vysíláme přímý přenos z festivalu Infotour a Cykloturistika

10. březen 2017

V pátek 10. března dopoledne připravil pro své posluchače Český rozhlas Hradec Králové přímý přenos z festivalu Infotour a Cykloturistika, který se uskuteční v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové. Jde o největší veletrh cestovního ruchu v Královéhradeckém a Pardubickém kraji.

Návštěvníci veletrhu Infotour a Cykloturistika najdou opět ve dnech 10. - 11. 3. 2017 v Kongresovém centru Aldis Hradec Králové nabídky turistických možností nejen z celé České republiky, ale již tradičně přijedou se svými nabídkami také vystavovatelé z Polska, Slovenska, Chorvatska, Itálie. Nově přibude nabídka lázeňství a wellness v Maďarsku.

Turisticky zajímavá místa představí kraje a města, destinační společnosti, lázeňské subjekty, hrady a zámky, hotely, atraktivní přírodní lokality, památkové rezervace, kempy, zábavní a vzdělávací areály pro děti.

Velkou část vystavovatelů samozřejmě představují cestovní kanceláře a agentury, návštěvníci budou mít možnost vybírat z nepřeberného množství výletů a zájezdů po České republice i zahraniční.

Nemalá nabídka vystavovatelů je směřována k oblíbené cykloturistice - cyklozájezdy, cyklopobyty, kola, cyklomapy.

Zajímavá bude jistě expozice Východních Čech, společný stánek Královéhradeckého a Pardubického kraje, letos s hlavním tématem loutkářství.

Bicykl a cykloturistika

Součástí bude také odborná konference na téma loutkářství a spolupráce s Královéhradeckým Divadlem Drak, které obohatí průběh veletrhu a konference divadelními ukázkami a výtvarnými dílnami pro dětské návštěvníky.

Tradičním a velmi oblíbeným zpestřením veletrhu jsou cestovatelské besedy a přednášky známých cestovatelů, v posledních letech též poutavé promítání a ukázky tuzemských a příhraničních atraktivních destinací.

Veletrh Infotour a Cykloturistika

V pátek 10. března se stanou dopoledne prostory kongresového centra také místem přímého vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové. Jednotlivé vstupy, rozhovory a soutěže budou určitě zajímavé pro posluchače, kteří nebudou moci na výstavu přijít nebo pro ně budou pozváním na sobotní program. Od mikrofonu se na vás těší Lada Klokočníková a Zdena Kabourková.

V sobotu dopoledne opět budou součástí veletrhu Farmářské trhy s regionálními výrobky.

Letošní ročník je již 18. v pořadí. Věříme, že i letošní ročník obhájí svoji pozici a bude patřit mezi nejúspěšnější regionální veletrhy cestovního ruchu v České republice.

Vstup na veletrh i doprovodný program je opět zdarma.

autoři: KLO , Zdeňka Kabourková
Spustit audio