Vyhrajte poslední vstupenky na talkshow Aleny Zárybnické s Halinou Pawlowskou

26. listopad 2017

Tak rychle se ještě u nás v rozhlase po žádných vstupenkách "nezaprášilo".

Před časem jsme uveřejnili v pardubickém městském zpravodaji možnost zúčastnit se natáčení silvestrovského vydání Záletů Aleny Zárybnické. Jakmile inzerát vyšel, začaly v Českém rozhlase Pardubice nepřetržitě zvonit telefony. Kapacita sálu Divadla 29 ale není velká, a tak jsme museli mnoho volajících odmítnout.

Jedna možnost ještě existuje

Několik vstupenek jsme ale dali stranou a vy je můžete vyhrát. Stačí do pátku 1. prosince poslouchat mezi 12. a 13. hodinou Český rozhlas Pardubice. Jakmile uslyšíte, že vás pozdravila naše moderátorka Alena Zárybnická, volejte do živého vysílání na číslo 726 46 48 48. Pokud se dovoláte do vysílání a pozdravíte své rodiče nebo prarodiče, 2 vstupenky máte v kapse.

Halina Pawlowská

Natáčení silvestrovského vydání Záletů Aleny Zárybnické bude v pardubickém Divadle 29 ve čtvrtek 7. prosince od 18 hodin. Aleniným hostem bude spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská. O hudební doprovod se postará zpěvák Michal Horák.

autor: nov
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.