Výrazné doplňky a netradiční barevné kombinace vás vyvedou z podzimního splínu a půjdete s módou

23. říjen 2020

Zkušená módní návrhářka Jitka Šedová je hostem Lady Klokočníkové v pátek 23. října 2020 po 10. hodině dopolední v živém vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové.

Ač se většinou zimní a podzimní měsíce nesou v duchu černé, šedé a hnědé, tento rok tomu je jinak. Podzimní počasí letos můžete prozářit celou škálou barev.

Čtěte také

A jak kombinovat zářivé barvy? Nejlépe v monochromatickém stylu.

Módní návrhářka Jitka Šedová v naší radioporadně na téma: módní trendy letošního podzimu.

Pro podzim je charakteristické pochmurné počasí, pojďme však na budoucí období nahlédnout méně depresivně. Nikdy jindy si nelze dosytosti užívat módy ve všech podobách. Na své si přijdou dámy preferující eleganci i ty, co mají rády extravaganci.

Lada Klokočníková a Jitka Šedová v rozhlasové kavárně

Nejžhavější trendy pro letošní podzim jsou už dány!

Celý rozhovor s Jitkou Šedovou si můžete poslechnout v našem audio-archivu:

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.