Závitky z vepřového bůčku s kysaným zelím

Potřebujete:4 plátky vepřového bůčku,20g plnotučné hořčice,2 lžíce vepřového sádla,1 cibuli,200g kysaného zelí,3 lžíce oleje,300ml masového vývaru,125ml smetany,1 lžičku solamylu,1 lžičku sladké papriky,4 plátky uzeného masa

Postup:
Vepřové maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Oloupeme a najemno nakrájíme cibuli. Cibuli se zelím dáme na rozehřáté sádlo, asi pět minut dusíme a občas promícháme. Hotové zelí rozložíme na plátky bůčku a přidáme plátek uzeného masa, zavineme a sešpendlíme párátky. Rozehřejeme olej a závitky ze všech stran opékáme. Do pánve přilijeme vývar. Přikryté pak necháme alespoň 30 minut dusit. Mezitím si smícháme smetanu se solamylem a šťávu z masa tím zahustíme. Necháme převařit, osolíme, opeříme, posypeme sladkou paprikou a máme hotovo.