Na větvi s Halinou. Herci a zpěváci Dáša Zázvůrková a David Kraus hosty talkshow Haliny Pawlowské

26. září 2022

Český rozhlas uvádí talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů "Na větvi s Halinou"  v přenosu ze sálu Romantika Spa Resortu Tree od Life (Strom života) v Lázních Bělohrad. Hosty pořadu byli zpěvačka a herečka Dáša Zázvůrková a herec a zpěvák David Kraus.

Zpěvačka a herečka Dáša Zázvůrková se narodila v Benešově v roce 1981, absolvovala pedagogické lyceum s hudebním zaměřením v Berouně. Navštěvovala soukromé hodiny zpěvu u profesora Jaroslava Horáčka a literárně-dramatický obor upaní Dany Hlaváčové.

Vystudovala nonverbální a komediální divadlo na HAMU u Borise Hybnera a italianistiku na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy.

Herečka a zpěvačka Dagmar Zázvůrková

Tři roky byla členkou sboru Hudebního divadla Karlín. Společně s kapelou Golden Swing pravidelně vystupuje v pražské Redutě, dále se představila na různých kulturních, společenských a charitativních akcích. V Goja Music Hall vystupovala v muzikálu Bídníci.

Dáša Zázvůrková není v šoubyznysu nováček. Vystupovala jako sboristka v několika muzikálech. Do povědomí se dostala především rolí Vanilky v Dobře placené procházce, kam si ji vybral Miloš Forman.

V televizní inscenaci s Miroslavem Donutilem 3 plus 1 měla hlavní roli a hrála také v inscenaci Peníze režiséra Jiřího Krejčíka. Účinkuje v Semaforu a ve hře Karla Šípa a Josefa Náhlovského - Blázinec.

Koncertuje se svým repertoárem s doprovodným triem, které vede Pavel Větrovec, či se semaforskými písničkami v představení Koncert v barvách Semaforu.

Talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů. Hosty jsou Dáša Zázvůrková a David Kraus

Zpěvák, herec, textař a skladatel David Kraus je známý ze svého působení v hudební skupině Laura a její tygři, písní, kde oslavoval Zuzanu Norisovou (píseň Zuzana Norisová) a také z účinkování v televizním pořadu svého otce Jana Krause Uvolněte se, prosím a Show Jana Krause.

V roce 2015 se stal tváří kampaně iniciativy HateFree Culture.

V roce 2018 nazpíval se zpěvačkou Jitkou Zelenkovou duet Pouhý známý. Slavný americký hit You don't know me přetextoval do češtiny Miroslav Černý. Původně píseň zpíval zpěvák Pavel Bobek. Černý později přímo pro Zelenkovou a Krause upravil svůj text pro duet.

Polední minuty Haliny Pawlowské

V talkshow "Na větvi s Halinou" přivítá vždy Halina Pawlowská milé hosty. Součástí pořadu je také živý hudební doprovod.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi.

autoři: Halina Pawlowská , baj
Spustit audio

Související