Vyhrajte desítky hradozámeckých cen

2. červenec 2018

V rámci prázdninového projektu regionálních stanic Českého rozhlasu a Národního památkového ústavu můžete po celé léto vyhrávat desítky cen. Princip je přitom úplně jednoduchý – stačí navštívit některou z památek ve správě NPÚ zapojenou do soutěže, najít tam stojan s obrázkem Hradozámeckého léta, vyfotit se s ním a tuto fotografii poslat na e-mail hradozameckeleto@rozhlas.cz.

Každou neděli (od 8. 7. do 26. 8. 2018) z došlých fotografií vylosujeme 10 výherců propagačních předmětů Hradozámeckého léta (půjde o batohy, trička, deky, chladicí tašky, svítilny, termohrnky nebo termosky). Navíc na konci prázdnin, v neděli 2. září, vylosujeme výherce hlavních cen –  volné vstupenky pro dvě osoby do všech památek ve správě NPÚ na rok 2019, zámecké večeře  s herečkou Naďou Konvalinkovou nebo speciální noční prohlídky vybraného hradu či zámku. A pokud dorazíte na některou z nedělních akcí (seznam zde), můžete na místě vyhrát digitální fotoaparát.

Jak najdu soutěžní stojan?

Soutěžní stojany s plakáty Hradozámeckého léta jsou od 1. 7. do 31. 8. 2018 umístěny v prostorách všech památek ve správě NPÚ zapojených do soutěže – seznam zde. Stojan (tzv. Áčko) je vždy umístěn ve veřejně přístupné části památkového objektu tak, aby bylo možné se u něj vyfotografovat. Samozřejmě nejsme schopni ovlivnit úplně všechno. Pokud by stojan na památkovém objektu chyběl nebo byl poškozen, dejte nám vědět (petr.jindra@rozhlas.cz), ihned provedeme nápravu. Na stojanu je z jedné strany umístěn plakát s logem soutěže (u něj se soutěžící fotografují), z druhé strany potom informace o soutěži.

Hradozámecké léto - hrad Grabštejn

Jak poslat fotografii?

Jednoduše e-mailem. Buď přímo z telefonu, kterým fotografii pořídíte, nebo potom klasicky z počítače. Adresa je hradozameckeleto@rozhlas.cz, připište, prosím, své jméno a kontakt na sebe. A pokud na zasílané fotografii je někdo jiný než vy, domluvte se s ním, že ten obrázek můžete zaslat. Fotografie můžete posílat kdykoliv od 1. 7. do 31. 8. 2018.

Co můžu vyhrát?

Každou neděli (od 8. 7. do 26. 8. 2018 v čase 13:04-14:00) vylosujeme ve vysílání regionálních stanic Českého rozhlasu (přímý přenos z vybraného hradu či zámku) ze všech došlých fotek 10 výherců, kteří obdrží speciální ceny s logem soutěže (batohy, trička, deky, chladicí tašky, svítilny, termohrnky, termosky).

V rámci přímého přenosu také proběhne vědomostní posluchačská soutěž (věnovaná navštívenému hradu/zámku) o digitální fotoaparát.

Finálové losování (2. 9. 2018 v čase 13:04-14:00) určí tři výherce hlavních cen:

  1. cena: Volná vstupenka pro dvě osoby na všechny objekty ve správě NPÚ na turistickou sezonu 2019 + digitální fotoaparát
  2. cena: Zámecká večeře s Naďou Konvalinkovou + digitální fotoaparát
  3. cena: Noční prohlídka hradu spojená s číší vína + digitální fotoaparát

Losování (kromě finálového 2. 9. 2018) proběhne vždy v rámci přímého přenosu regionálních stanic Českého rozhlasu z výjezdního dne Hradozámeckého léta na vybraný hrad/zámek ve správě NPÚ – tyto výjezdy se uskuteční vždy v neděli od 8. 7. do 26. 8. 2018 v čase 12:00-16:00 (přímý přenos 13:04-14:00) – závěrečné finálové losování se uskuteční v rámci souhrnného speciálu Hradozámecké léto 2018 vysílaného regionálními stanicemi Českého rozhlasu v neděli 2. 9. 2018 v čase 13:04-14:00.

Detailní pravidla soutěže najdete zde.

Spustit audio

Spolupořadatel

Kalendář

Neděle 2. 9.
13:00–  14:00
Velké finále Hradozámeckého léta
Přímý přenos vyhlášení vítězů fotografické soutěže Hradozámeckého léta

Partneři