Hokejisté Olomouce prohráli s Pardubicemi i potřetí v sezoně. Tentokrát dostali osmigólovou nálož

19. prosinec 2023 10:25

Hokejisté Olomouce po čtyřech extraligových výhrách nebodovali. Neuspěli ani ve třetím vzájemném zápase letošní sezony proti Pardubicím. V předehrávce 30. kola extraligy prohráli na jejich ledě 2:8.

Východočeši dali po dvou gólech v prvních dvou třetinách, definitivní zlom přišel na začátku třetí, kdy se během pěti minut prosadili dokonce třikrát.

„Ve třetí třetině nám tam napadaly góly, nedá se nic dělat. Jsme rádi, že jsme dali aspoň dva. Musíme na to rychle zapomenout, ve středu hraje další zápas,“ uvedl hlavní trenér olomouckých hokejistů Jan Tomajko.

Úplně hotovo bylo v utkání po páté trefě domácích. Alespoň tak si to myslí kapitán Mory Jiří Ondrušek, který se podepsal pod obě branky Hanáků. Jednu dal, na další přihrál.

„Gól na 0:5 nás úplně zlomil. Pardubice jsou celou sezonu v pohodě, mají čtyři kvalitní útoky a bylo vidět, že jakmile získaly náskok, hokejem se bavily. Nás to srazilo. Nešly nám nohy, hlavy, už potom bylo všechno špatně,“ zmínil Ondrušek.

Další zápas čeká Kohouty hned ve středu, kdy jedou do Českých Budějovic.

Chcete mít zprávy (nejen) z vašeho kraje pořád při ruce? Odebírejte Zprávy ČRo Olomouc ve svých podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

autor: Oto Gutwirth
Spustit audio