Marika Gombitová v pražské O2 aréně. Soutěžte s Dvojkou o vstupenky na vyprodaný koncert

8. leden 2024

Marika Gombitová po mnoha letech opět vystoupí se svým speciálním koncertním projektem v České republice. Na programu je množství legendárních hitů jako Študentská láska, Vyznanie, Šaty, Cukráreň na dlani námestia, Ži a nechaj žiť, Územie zázrakov, Správne dievča, Adresa Ja, adresa Ty, Paradiso, Koloseum, Zem menom Láska…

Marika Gombitová

Do Prahy míří zpěvačka po úspěšném koncertu na Slovensku, který před Vánocemi odehrála a odzpívala před vyprodanou sportovní halou v Bratislavě. Vše se připravuje s citlivostí i důkladností charakteristickou pro Mariku Gombitovou, což dokazuje například volba dvou exkluzivních koncertů nikoliv hned dva dny po sobě, ale s dvoutýdenní pauzou 16. a 30. ledna. Zejména proto, aby se termínově dostalo na všechny diváky.

Obdobně je věnována pozornost i samotné podobě koncertů – velkolepé scéně, hvězdným hostům a hlavně programu, který nabídne co nejvíce z velkého množství legendárních hitů, jež potěšily celé generace.

O vstupenky na již vyprodaný koncert, který se uskuteční 16. ledna od 20.00 v O2 aréně v Praze, můžete soutěžit i ve vysílání Dvojky.

Soutěžit budeme v Ranní Dvojce od úterý 9. 1. až do pondělí 15. 1. a v dopoledním vysílání na Červeném koberci Aleše Cibulky, také do 15. 1. Soutěž bude probíhat i na Facebooku Dvojky.

V Ranní Dvojce můžou vždy dva výherci vyhrát po dvou vstupenkách, stejně tak v Červeném koberci Aleše Cibulky. Na Facebooku budeme soutěžit o celkem 20 vstupenek, výherců bude tedy 10.

autor: arych
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka