SOUTĚŽ: Za 3 správné odpovědi sada společenských deskových her

16. duben 2024

Pokud dnes 16. 4. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte hodnotnou sadu deskových her.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme Vám sadu společenských deskových her od společnosti Blackfire Entertainment, která je již 25 let předním distributorem společenských her a hraček.

Mezi nejznámější tituly z portfolia společenských her, které Vám pošleme, patří například karetní postřehová hra Dobble, rodinné deskové hry Dixit, populární party hra Výbušná koťátka či Jízdenky, prosím!

K hrám Vám ještě přidáme další dárky pro děti, knížky a CD, mezi kterými bude např. CD z našeho Radioservisu, František Nepil: Spejbl & Hurvínek a Zlatá zebra 3 s podtitulem „Abeceda budoucího motoristy“.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete dárkový balíček vitamínů, doplňků stravy a kosmetiky od společnosti JuWital, který by se Vám mohl hodit teď na jaře, pro posílení Vaší imunity.

V balíčku je např. rozpustný ochranný nápoj AM MEGA C, ze kterého si můžete udělat jak horký, tak i studený nápoj (má nejen vysoký obsah vitaminu C, ale i vitamínu B2 a obsahuje i hořčík, které všechny přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání a k udržení normální funkce imunitního systému). Pošleme Vám třeba i doplněk stravy ImunoFit s vysokým obsahem zinku, pivovarských kvasnic a dalších vitamínů, ale např. také ochranný krém na ruce apod.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

Spustit audio