Barman Tomáš Trejbal připravil nám i vám originální recepturu pro hřejivý rozhlasový nápoj
Profesionální barman Tomáš Trejbal má pro vás spolu s moderátorkou Lucií Peterkovou recept na rozhlasáček - zahříváček!
Ingredience:
0,4 cl ginu (v případně alko verze)
1 dcl grepový džus
1 dcl rybízový džus
1 dcl černý čaj
1 lžička punčového koření nebo koření na svařák
Postup:
Nealko ingredience ohřejeme, ale nenecháme přejít varem.
Nalijeme do hrnečku a můžeme vložit hašlerku, která dodá nápoji anýzovou chuť a ozdobíme třeba plátkem jablíčka a hvězdičkou badyánu.
Pro alkoholickou verzi pak vlijeme gin.
Tradááááá!
Související
-
Namíchejte si s profesionálním barmanem Tomášem Trejbalem...
Radioporadna: Tomáš Trejbal, profesionální barman. Namícháme vám Silvestrovské koktejly. Zajímavá osobnost je hostem radioporadny Českého rozhlasu Hradec Králové ka...
-
Osvěžující jarní koktejly zvládnete i sami doma. Rady barmana...
Barman Tomáš Trejbal se podělil o své tipy a triky na jarní koktejly a drinky. Jeho nejoblíbenějším nápojem je národní nápoj Portorika - Piňa Colada. Baví ho na něm...
-
Profesionální barman Tomáš Trejbal vám namíchá Silvestrovské...
Radioporadna - Tomáš Trejbal, profesionální barman. Namícháme vám Silvestrovské koktejly - Zajímavá osobnost je Hostem Radioporadny Českého rozhlasu Hradec Králové ...
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.