PETROF navštíví princezna Caroline Murat - přímý potomek francouzské královské krve

23. září 2010

Dne 3. března navštíví největšího evropského výrobce pian, společnost Petrof, v jejím sídle v Hradci Králové, princezna Caroline Murat, známá pod uměleckým jménem Caroline Haffner. Tato francouzská pianistka je zároveň zakladatelkou a organizátorkou řady hudebních festivalů ve Švýcarsku a Francii. Nejen její nadání, ale i společensko-umělecké a charitativní aktivity mají dlouhou a slavnou rodovou tradici. Caroline je přímým potomkem královského rodu císaře Napoleona Bonaparte. Princezna si bude v Hradci Králové osobně vybírat koncertní klavír pro švýcarské sdružení APMC (Association pour la Promotion de la Musique Classique), jehož je presidentkou.

V sídle této organizace jsou pořádány koncerty, které pravidelně navštěvují desítky významných osobností z řad světových mecenášů a sponzorů hudebních akcí. Nadcházející návštěva je nejenom velkolepou, společenskou, ale také obchodní událostí, která dokládá, že firma PETROF má svou image po celém světě.
Princezna Caroline Murat se v rámci návštěvy Hradce Králové setká s novináři v 17:00 hod. v Pianosalonu Petrof, který je umístěn v přízemí správní budovy společnosti v Hradci Králové.

Spustit audio