Úplný zákaz kouření v restauracích. Co vy na to?

10. září 2013

Radiofónum vysíláme každý čtvrtek po 17 hodině. Tentokrát se ptáme: Ministr zdravotnictví Leoš Heger chce od roku 2014 v novém návrhu zákona úplný zákaz kouření v restauracích a také zákaz prodeje tabáku i alkoholu v automatech a pojízdných prodejnách. Co vy na to? Zatelefonujte svůj názor zdeňkovi Novákovi.Své názory posílejte na: radiofonum@hk.rozhlas.cz nebo pomocí SMS na 907 77 04 ve tvaru: HK mezera KS mezera text či na záznamník 495 011 199.

Jedná se o kontaktní pořad na aktuální téma. Už v ranním vysílání se dozvíte, jakému tématu se budeme věnovat. Ráno a dopoledne můžete slyšet předtočenou anketu, ve které pokládáme stejnou otázku jako odpoledne. Zapojit se můžete telefonicky či prostřednictvím SMS zpráv. Na závěr názory shrneme a o vyjádření požádáme odborníka.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.