Božohodové Pochoutky s Kamilou Magálovou, Marošem Kramárem a Pavlem Pospíšilem
V bratislavské restauraci Liviano vaří první český michelinský kuchař Pavel Pospíšil. Jeho pozvání na Boží hod přijali slovenští herci a velcí kamarádi Kamila Magálová a Maroš Kramár. Nechyběla ani Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal.
Jaké si připravil sváteční vánoční menu:
- tartar z tuňáka a losasa s avokádovým guacamole a rýžovými nudlemi
- foia gras na hruškovém čatní se sezamovým chipsem
Během přípravy i konzumování jste se dozvěděli, co si dává pod stromeček Maroš a co Kamila, jaká jídla jedí na Slovensku na Vánoce, co peče Kamila za cukroví nebo s čím pomáhá na Štědrý den Maroš. Kamila prozradila, jak zachránila jedno koňské plemeno nebo jak ji si ji zamiloval jeden kozel.
Michelinský kuchař Pavel Pospíšil, který vaří i doma v Německu u Baden-Badenu, vám prozradil, jak vypadají Vánoce u něj doma, jak jako malý hledal dárky, proč na Vánoce nevaří nebo proč už se většinou na Štědrý den nedostane ani na kapra.
Historicky první Pochoutky vysílané ze Slovenska!
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Varování před ruským imperialismem a moskevským režimem. Lipavský zkusil zapůsobit na Maďary
-
ŽIVĚ: Pardubicím stačí jedna výhra k extraligovému titulu, Třinec v šestém zápase finále vede 3:0
-
Důchodová reforma? Už bez nás, říká Juchelka. ANO chce jen politické body, kritizuje Decroix
-
Rezignace Langšádlové je škoda. Prioritou je dotáhnout to, co začala, věří místopředseda rady vlády