Patrik Rozehnal
Moderátor pořadů Humoriáda, Pochoutkový rok, Vesele a zdravě a Hvězdné návraty.
Vystudoval jsem ČVUT - obor pozemní stavby a architektura a dále VŠE - obor oceňování nemovitostí.
V minulosti jsem vysílal na rádiu Golem, City a Vox, moderoval na TV Nova, Prima a Barrandov.
Rád cestuji, venčím fenku maďarského ohaře, fotím a plním sny svým přátelům.
Film, co mne pořád baví: Miluju starou českou černobílou komedii Eva tropí hlouposti, dál barevnou veselohru Zítra to roztočíme, drahoušku. A nesmím zapomenout ani na kouzelný seriál Taková normální rodinka...
Hudba, kterou mám rád: Takovou, která mě rozpohybuje a začnu si podupávat nohou a možná i vlnit tělem. Takovou, z jejíž melodie je slyšet optimismus a radost.
Kniha, u níž nikdy neusnu: Usnu bezpečně u každé.
Motto: Žádné heslo si nedávám. Ale chtěl bych v sobě objevovat stále nové schopnosti, zkoušet nepoznané a mít radost ze života.
Všechny články
-
Křehké šátečky s povidly od Marie Opekarové se v ústech jen rozplývají. Zkuste švestkové či jablečné
Šátečky s povidly se povedly. Dominuje máslo a náplň, která je zvláční a dodá pikantnost. K čaji i ke kávě jsou dokonalé. Které vám budou chutnat víc?
-
Chuť k jídlu ovlivňují léky, věk, ale i traumata z dětství, říká Kateřina Cajthamlová
Nedostatečná výživa těla může vést k hubnutí, ochablému svalstvu nebo i oslabení imunity. Co pomáhá při nechutenství?
-
Unikátní sgrafita zachránila zámek v Doudlebách před demolicí, říká zámecký pán Petr Dujka
Zámek v Doudlebách nad Orlicí ve východních Čechách si roku 1590 nechali postavit Bubnové z Litic. Zůstal jim, s výjimkou totality, po všechna staletí až doposud.
-
Constantin Kinský péči o zámek nepovažuje za vlastnictví, ale příležitost udělat kus přírody lepší
Uprostřed Vysočiny, mezi lesy a velkými rybníky, se rozprostírá Zámek Žďár nad Sázavou. Klenot barokní architektury je dílem architekta Jana Blažeje Santiniho.
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 20. 7. 2025
Soutěžní recept: Dvoubarevné tvarohové řezy s marmeládou a čokoládou od Marie Kráčmarové z Klenice. Víte, jak se naráží pivní sud? Rada z etikety: Jak jíst kiwi.
-
Exotické kiwi u nás zdomácnělo. Zralé můžete vykrojit lžičkou, tvrdé raději odložte
Kiwi je exotické ovoce, které u nás už zdomácnělo. Obsahuje spoustu vitamínů a dalších prospěšných látek. Jak se do něj pustit v restauraci? Radí Ladislav Špaček.
-
Dvoubarevné tvarohové řezy od Marie Kráčmarové skrývají pět vrstev. Budou se vám sbíhat sliny
Vypadají tak luxusně! Celkem pět vrstviček skrývá tento nenápadný, ale delikátní zákusek. Vyzkoušejte souhru tvarohu, pikantní marmelády a rozinek v rumu.
-
Celulitida je normální stav kůže ženy, vzkazuje lékařka. Naše babičky tento pojem neznaly
Dnešní ženy se v boji s pomerančovou kůží balí do potravinářské fólie a utrácejí tisíce korun za všemožné přípravky. Proč muži tento problém nemají?
-
Zámek Mělník stojí od 9. století. Cítím, že jsem v srdci naší historie, říká Jiří Jan Lobkowicz
V samém srdci Čech, nad soutokem Vltavy a Labe, se tyčí zámek Mělník. Město a panské sídlo držely české královny. Unikátní nejstarší kamenná budova má přes 1 100 let.
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 13. 7. 2025
Soutěžní recept: Zmrzlina Sibirka od Marie Kučerové. Rada z etikety: Jak jíst párky v restauraci. Proč toustový chléb z velkých pekáren mívá pravidelný tvar a řemeslný ne?
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- následující ›
- poslední »