Patrik Rozehnal
Moderátor pořadů Humoriáda, Pochoutkový rok, Vesele a zdravě a Hvězdné návraty.
Vystudoval jsem ČVUT - obor pozemní stavby a architektura a dále VŠE - obor oceňování nemovitostí.
V minulosti jsem vysílal na rádiu Golem, City a Vox, moderoval na TV Nova, Prima a Barrandov.
Rád cestuji, venčím fenku maďarského ohaře, fotím a plním sny svým přátelům.
Film, co mne pořád baví: Miluju starou českou černobílou komedii Eva tropí hlouposti, dál barevnou veselohru Zítra to roztočíme, drahoušku. A nesmím zapomenout ani na kouzelný seriál Taková normální rodinka...
Hudba, kterou mám rád: Takovou, která mě rozpohybuje a začnu si podupávat nohou a možná i vlnit tělem. Takovou, z jejíž melodie je slyšet optimismus a radost.
Kniha, u níž nikdy neusnu: Usnu bezpečně u každé.
Motto: Žádné heslo si nedávám. Ale chtěl bych v sobě objevovat stále nové schopnosti, zkoušet nepoznané a mít radost ze života.
Všechny články
-
Co mlsat na Mikuláše? Kateřina Cajthamlová sestavila top 5 zdravých dobrot, které ocení i děti
Je Mikuláš a my pro vás máme tipy na zdravé mikulášské pamlsky. Co doporučuje Kateřina Cajthamlová? A jak je to se strašením malých dětí – můžeme jim způsobit újmu?
-
Zámecké Vánoce
Jak tráví Vánoce na šlechtických sídlech? Jak vypadá Štědrý den vypráví František Kinský, Andrea Kolowrat Krakovská Libsteinská a Jan Nepomuk Podstatzký-Lichtenstein.
-
Manželé Prokešovi: Přišel, pozdravil a bylo, vzpomíná Hana na oslavu před 60 lety
V příběhu Hany a Karla Prokešových hrál roli stejný úděl – oba dva ztratili rodiče ještě v náctiletém věku. Osud je svedl dohromady a jejich láska trvá už přes 60 let.
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 30. 11. 2025
Vánoční pečení s Josefem Maršálkem: Pistáciové včelí úly. Rada z etikety: Jak si přidávat nudle a krutony do polévky. Historické vánoční cukroví. Soutěž o kuchařku.
-
Jak si do polévky přidat krutony nebo nudle podle bontonu? Radí Ladislav Špaček
Ke krémovým polévkám v restauraci zpravidla dostaneme i krutony. Sváteční polévka zase bývá s nudlemi a ty se servírují zvlášť. Jak si tyto přísady správně nabrat?
-
Pistáciové včelí úly podle Josefa Maršálka sedí na luxusním domácím piškotu a jsou plné krému
Včelí úly nebo vosí hnízda zase trochu jinak! Pistáciovou skořápku osvěží šťáva z citronu a uvnitř se zaboříte do jemňounkého likérového krému.
-
Dráždíte hlemýždě v uchu? Může se vám zvedat žaludek. Za pocitem na zvracení stojí řada příčin
Když máme pokažený žaludek, často říkáme: je mi šoufl, zvedá se mi kufr nebo mám žaludek na vodě. Není to ale vždy jen z jídla. Proč se to říká a zvedá se opravdu žaludek?
-
František Kinský přivítal a provedl výherce Zámeckého léta vlastním zámkem
V létě naši posluchači soutěžili v pořadu Zámecké léto s Františkem Kinským. Každý týden se hrálo o možnost absolvovat prohlídku jeho zámku. Výherců se ujal sám hrabě.
-
Manželé Řezníčkovi: O tom klukovi na motorce snila dva roky. Už je s ním přes 53 let
V příběhu Jarmily a Antonína snila mladá dívka o chlapci na motorce. Odmítala přitom řadu nápadníků. Její čekání se vyplatilo a je z toho láska delší než půlstoletí.
-
Pochoutkový rok 2025 vyhrál 100 let starý recept na kynuté rohlíčky máčené v másle. Vítězka slzela
V neděli 23. listopadu vyvrcholil další ročník oblíbené kulinářské soutěže regionálních stanic Českého rozhlasu Pochoutkový rok na sladko.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- následující ›
- poslední »