Francouzsko-českých dnů se účastní na sto společností

18. září 2002

Francouzsko českých ekonomických dnů ve Vysokém Mýtě se zúčastní na sto ekonomických společností. Místostarosta města Martin Krejza zdůraznil, že přítomné firmy obou zemí tak budou mít ode dneška do čtvrtka dostatek prostoru ke svému zviditelnění:

"Tato setkání ne vždycky vedou k uzavírání kontraktů, ale dávají vědět, v tomto případě, o francouzské přítomnosti v České republice. Jedním z hlavních partnerů, kromě Karosy, je francouzská firma Ondeo, která má ve svém portfoliu řadu firem, které nabízejí služby pro města a je tady celá řada dalších firem s francouzskou účastí. Takže kromě oficiálních projevů, proběhnou také dva kulaté stoly, jeden se bude zabývat strojírenstvím - ten bude moderovat Karosa. Druhý se bude zabývat veřejnou správou a ve čtvrtek odpoledne ještě budou probíhat individuální schůzky. Tzn.které firmy požádaly o schůzku s jinou firmou, eventuálně zástupci měst apod., tak na to je vyčleněno celé odpoledne."

vysoké mýto
autor: FLY
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.