Hormonální jógová terapie pomáhá ženám s problémy způsobenými hormonální nerovnováhou

26. září 2019

Přírodní léčba a sestava cviků vycházejících z hatha jógy, kundalini jógy a tibetských technik práce s energií, která byla vytvořená pro ženy s problémy způsobenými hormonální nerovnováhou. To je hormonální jógová terapie.

Certifikovaná lektorka Hormonální jógové terapie Šárka Simonidesová je hostem naší radioporadny.

Čtěte také

Hormonální jógová terapie obsahuje speciální cviky na reaktivaci produkce a hlavně na harmonizaci hormonů, v důsledku čehož zmírňuje nebo odstraňuje nepříjemné doprovodné symptomy menopauzy a rovněž pomáhá při dalších problémech jako jsou polycystické vaječníky, premenstruační syndrom či neplodnost.

Terapie Hormonální jógou zvyšuje a vyrovnává hladinu hormonů, především estradiolu, takže pomáhá v prevenci osteoporózy a kardiovaskulárních onemocnění.

Hormonální jógová terapie pomáhá ženám s problémy způsobenými hormonální nerovnováhou

Hormonální jógová terapie podpoří také váš celkový zdravotní stav, zvýší pružnost vašeho těla, pohyblivost kloubů, posílí plíce, detoxikuje organismus, zvýší metabolismus, vylepší tvar postavy i stav pleti, zvýší imunitu a napomůže omlazení těla i mysli.

Šárka Simonidesová je certifikovaná lektorka Hormonální jógové terapie dle Dinah Rodrigues. Byla přímou studentkou Dinah Rodrigues, která jako jediná na světě může certifikát vydávat. Je jednou z mála certifikovaných lektorek Hormonální jógy pro muže, ženy i diabetiky.

V ČR byla jednou z prvních lektorek oprávněná sestavu předávat a vyučovat pro všechny skupiny. Sestavu hormonální jógy zná od roku 2009, tedy 10 let.

Je nejen lektorkou hormonální jógy, ale současně i akreditovanou učitelkou jógy, jin jógy a lektorkou školy pánevního dna. Józe se věnuje přes 15 let.

Celou radioporadnu se Šárkou Simonidesovou si můžete poslechnout v našem audio-archivu:

autoři: Jana Kudyvejsová , baj
Spustit audio

Související