Medaile a ocenění pro Český rozhlas Hradec Králové

28. říjen 2015

Statutární město Hradec Králové a Hradecká kulturní a vzdělávací společnost připravily ve středu 28. října 2015 na Masarykově náměstí v Hradci Králové oslavu 97. výročí vzniku samostatného československého státu.

Oficiální slavnostní akt se nesl v tradičním duchu, tedy s přinesením vlajky, položením věnců a květin a projevem primátora. Následovaly zdravice dalších významných řečníků a udělování ocenění a medailí.

Za Český rozhlas Hradec Králové a Český rozhlas Pardubice při příležitosti 70. výročí rozhlasového vysílání ve východních Čechách ocenění převzal ředitel Českého rozhlasu v Hradci Králové a v Pardubicích Pavel Kudrna.

Po celý sváteční den byl pro veřejnost připraven také bohatý kulturní a společenský program doplněný trhem lidové tvorby a uměleckých řemesel.

Ocenění pro Český rozhlas Hradec Králové při příležitosti oslav vzniku samostatného československého státu.

Posted by Český rozhlas Hradec Králové on 28. říjen 2015


Nechyběly ani stánky s bohatým občerstvením a suvenýry.

V kulturním programu vystoupil Dechový orchestr ZUŠ Habrmanova, mažoretková formace Colloredo Opočno, taneční formace T - Bass Hradec Králové, Dechový orchestr města Hradec Králové, Safari orchestr ZUŠ Střezina a Electrophonix ZUŠ Habrmanova.

Ocenění pro Český rozhlas Hradec Králové při příležitosti oslav vzniku samostatného československého státu
autor: zen
Spustit audio