Na vlnách Českého rozhlasu Pardubice skončila letní soutěž "Klíče k pokladu"

11. září 2003

Osm letních týdnů přineslo našim posluchačům osm vysněných zájezdů k moři pro dvě osoby ZDARMA!

STATISTIKA SOUTĚŽE:

I. týdenAVANTIDobruškaGradac, ChorvatskoII. týdenFISCHERPardubiceMallorca, ŠpanělskoIII. týdenSONA TOURNáchodMakarská Riviéra, ChorvatskoIV. týdenMT TOURHradec KrálovéLignano, ItálieV. týdenIDEA TOURPardubiceBlanes, ŠpanělskoVI. týdenCK POZNÁNÍPardubiceLiparské ostrovy, ItálieVII. týdenJCK PLUSHradec KrálovéChorvatskoVIII. týdenALFA TOURChrudimMiláno, Itálie

Celková hodnota zájezdů k moři:

Cestovní kanceláře věnovaly do soutěže zájezdy pro dvě osoby k moři a další slevy v celkové hodnotě bezmála 180.000 Kč!!!

Kam a jak s námi posluchači jeli:

Podívali jsme 2x do Španělska, 3x do Chorvatska, 3x Itálie. Cestovali jsme jednou letadlem, dvakrát lodí+autobus a pětkrát autobusem.

Vlastní průběh soutěže:

V osmi týdnech bylo rozdáno celkem 32 klíčů do 25 měst celého Pardubického kraje, přičemž se nálezci správného klíče mohli radovat v Holicích, Litomyšli, Skutči, Chrudimi, Poličce, Svitavách, Pardubicích a Přelouči.

Úsměvná perlička na závěr:

V posledním osmém kole se při hledání jednoho z klíčů sešlo ve Svitavách takové množství lidí, že musela dav hledajících usměrňovat městská policie.

Český rozhlas Pardubice chce touto formou poděkovat všem zúčastněným cestovním kancelářím a všem výhercům přejeme příjemné prožití jejich zájezdů!

autor: ŠVE
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka