Najděte si svého revizora a projeďte se po Pardubicích s čertem a andělem

24. listopad 2004

Mikulášská nadílka se blíží. Nadělovat se bude i v soutěži Českého rozhlasu Pardubice a Dopravního podniku města Pardubic "Pojeďte s námi". Každý, kdo potká v pátek 3. prosince ve vozidlech MHD revizora, má šanci získat bonusové body do soutěže.

Jak na to? Jakmile Vás revizor požádá o Váš jízdní doklad, neváhejte ani chvilku a poproste ho o razítko. Pozor - jízdenka musí být platná (to znamená řádně označená). Jízdenka s razítkem má desetinásobnou cenu - místo běžných 9 bodů získáte v soutěži "Pojeďte s námi" hned 90 bodů (u zlevněného jízdného získáte místo 6 bodů 60).

Trolejbus ČRo Pardubice

Ještě jste nesoutěžili a nevíte jak na to? I pro Vás máme řešení. Najděte si svého anděla nebo čerta. Kde? Máme pro Vás malou nápovědu - kromě běžných linek MHD budou v pátek 3. prosince jezdit speciální trolejbusy po speciálních trasách. Mikulášovi pomocníci na Vás čekají v historickém trolejbusu a v trolejbusu Českého rozhlasu Pardubice od 7 do 9 hodin ráno nebo od 13 do 17,30 odpoledne. Nadělí Vám nejen sladké dobroty, ale můžete od nich získat informace o soutěži i přihláškové formuláře.

revize jízdenek v tramvaji

Nezapomeňte - v pátek 3. prosince hledejte s Českým rozhlasem Pardubice svého revizora a zamlsejte si s čertem a andělem.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.