Pavel Kašpar

moderátor

Ve všední dny moderuji pořad Dobré ráno, Moravo!

Životní motto: 

Všechno je, jak má být. Každá situace, do které se v běžném životě dostaneme, nás má posunout dál, naznačit tu nejsprávnější cestu sobě samým. I když je to někdy kumšt rozluštit v pravý čas. Vše je o instinktech, jemných nuancích a pocitech, které jsme naučeni spíše zastavit rozumem. 

Co dělám v rozhlase:

S velkou chutí a radostí probouzím posluchače každé ráno od pondělí do pátku. Dobrou náladou, informacemi, které se šiknou a trochou humoru, bez kterého si to v životě nedovedu představit. Miluji rádio.

Před rozhlasem: 

V průběhu sametové revoluce jsem absolvoval Masarykovu univerzitu v Brně. Po vojně jsem propadl kouzlu pedagogické práce na základní i střední škole a v nejlepším jsem odešel. Za rozhlasový mikrofon jsem usedl poprvé v roce 1995. Po rádiu JIH následoval brněnský PETROV, kde jsem se rozloučil na konci ledna 2017. Od pozice moderátora jsem si vyzkoušel všechny rádiové profese až po ředitele. A po tříleté pauze v České televizi znovu hurá za mikrofon. 

Co mě baví: 

Cokoliv s mojí pestrou rodinou. Muzika, která šlape, učit se s pokorou novému, vidět a slyšet lahůdky života z mnoha pohledů. Dobří lidé okolo, se kterými si mám co říct. A tvořit, tvořit a tvořit, ať je to svíčková, poezie nebo jen tak rozdávat radost a dárky. Někdy i párky. S hořčicí a křenem. 

Sledujte nás

Kolegové