O pořadu Pokračování za chvilku

Polední hodinka s fejetony, posluchačskými povídkami a postřehy ze života a o něm. Víkendový pořad Haliny Pawlowské.

Přední čeští herci a herečky vám čtou z komediálních bestsellerů, ale i klasiku z „povinné“ četby humoristické literatury. Poslechněte si o víkendu v poledne.

Pořad je otevřený i vašim příběhům, které pro vysílání připravuje osobně Halina. Posílejte je na adresu halina@rozhlas.cz.

Do těla e-mailu připojte souhlas v tomto znění: „Souhlasím s úpravou a následným odvysíláním svého námětu jako posluchačský příspěvek a s jeho bezplatným používáním na internetových stránkách Českého rozhlasu na doméně rozhlas.cz a na jeho sociálních profilech na neomezenou dobu.“

V nedělním speciálu „Co Čech, to Němcová“ Halina Pawlowská zpovídá hosty se vztahem k literatuře.

Poslouchejte on-line zdarma

Jednotlivé audioknihy najdete po odvysílání spolu s rozhlasovými hrami, pohádkami a dalším mluveným slovem na stránce Hry a četba k on-line poslechu zdarma ještě týden po odvysílání. A někdy i déle.

Jako tradiční partner ankety Audiokniha roku Český rozhlas Dvojka na svých stránkách připravil výběr toho nejlepšího mluveného slova z vlastní nabídky. Můžete ho poslouchat zdarma kdykoli. Příjemný poslech→

Pokud preferujete poslech na dobrou noc, můžete audioknihy poslouchat v aplikace mujRozhlas. Ta totiž nabízí funkci uspat, která vám mp3 po čase sama vypne.

Poslouchejte při práci nebo v autě

Mobilní aplikace mujRozhlas umožňuje taky mluvené slovo stáhnout, podobně jako jakýkoli podcast na Spotify, a poslouchat off-line v autě, jako kulisu při práci nebo při vaření, běhání, cvičení.

Další pořady

  • Desky, pásky, vzpomínky

    Písničky, které provázely život slavných muzikantů. Vyprávění hudební osobnosti o svém životě, inspiraci, rodině i přátelích, spoluhráčích a dalších zajímavostech.

  • Babské rady

    Osvědčené tipy a návody (nejen) našich babiček.

  • Humoriáda

    Hodina plná humoru na vaše přání.

  • Sousedé

    Česko-německý magazín pro německou menšinu v Čechách.